Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Peg Parneviks helomvändning i relationen med Filip Lamprecht – orden avslöjar

09 jul, 2021, 16:18 

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut, nu berättar hon om känslorna i sin podcast.

Annons
Här är ALLA tävlande kändisar i Let’s dance 2021!Brand logo
Här är ALLA tävlande kändisar i Let’s dance 2021!

Peg Parnevik har haft en dramatisk vår med starka känslor som byggdes upp under våren när hennes pojkvän Filip Lamprecht deltog i Let's Dance. Det ledde till slut till att paret bröt upp, något de båda pratat om i poddar och intervjuer sedan dess.

Men i det senaste avsnittet av den egna podden Pillowtalk har Peg kommit till en ny insikt, något Nöjeslivet var först att berätta om.

Hon beskriver hur hon landat efter alla starka känslor vilket gjorde att hon hörde av sig till Filip igen.

– Det är inte förrän nu, senaste veckorna som vi har kunnat bli vänner på riktigt. Så då skrev jag till honom och ba ”hej, jag insåg att vi har inte sagt tack till varandra, tack för alla minnen och tack för allt vi gått igenom, det har blivit knas men jag vill liksom honor det vi hade och jag vill säga tack” och liksom ”du kommer alltid vara en av mina stora kärlekar och du kommer alltid finnas i mitt liv, för jag vill det”, sa hon i podden Pillowtalk.

Annons

Peg Parnevik: ”Åren är inte över”

Hon berättar att de båda pratat om att vara vänner i fortsättningen, något hon egentligen velat hela tiden.

– Jag har valt att gå vidare och jag har valt dig som vän, och då sa han samma sak. Han sa ”ah shit det är så sant, jag har inte tänkt på det för jag har tänkt att åren inte är över. För jag vill alltid att du ska finnas i mitt liv, men han sa tack för allt och det har varit så fint och han har varit så glad. Allting är fine mellan oss, sa hon i podden.

Annons