Peg Parneviks vändning efter Let's Dance – orden om exet

Peg Parnevik har hållit sig borta från sociala medier på grund av dramat med Filip Lamprecht och Let's Dance 2021. Men nu uppdaterar hon sin Instagram – med kärleksfulla ord och en bild på sitt ex.

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har haft det tufft i relationen sedan Let's Dance 2021. I hennes och systerns podcast "Pillowtalk", har hon tidigare uttryckt hur dåligt hon har mått.

– Jag tycker inte om Let’s dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår.

Bilderna med sitt ex

På grund av spekulationer och negativa kommentarer tog Peg ett kliv tillbaka från Instagram, där hon annars uppdaterar frekvent. Till och med när pojkvännen Filip tog hem segern i Let's Dance var det tyst från hennes håll.

LÄS MER: Peg Parnevik bryter tystnaden efter dramat i Let’s Dance

Men nu bryter hon tystnaden – genom att lägga upp en bild på sitt ex, Tyler. Intill bilden skriver hon "Ily", vilket är en förkortning av I love you.

Peg Parnevik och hennes ex Tyler. Bilder har peg delat på sin Instagram.

Bild från Peg Parnviks Instagram.

Bild från Peg Parneviks Instagram.

Peg Parnevik om relationen till exet

I Podcasten släppte Peg även nyheten om att hon planerar att flytta till USA – med sitt ex. Detta skapade givetvis stor förvirring hos hennes följare som ville ha en förklaring.

– Jag och Tayler har pratat om det, vi är inte ex på riktigt, det är att ta i med tårna lite. Men vi "connectar" väldigt bra. Vi träffades första dagen i skolan och blev supernära. Vi blev förvirrade och tänkte ”ska vi vara tillsammans nu”?, säger hon.

LÄS MER: Filip Lamprechts tuffa tid mot slutet av Let's Dance – fräcka ryktet utanför tävlingen

Det var i höstas som de två kom varandra närmre, och i dag är de väldigt bra vänner.

– Nu ses vi hela tiden och hörs hela tiden. Jag är så glad, han är verkligen en sådan person som jag pratar om allt med.

Vad gäller flytten till USA så skulle de i så fall handla om en kortare period.

Foto: TT