Penny Parneviks bestämda besked efter spekulationerna – bara dagar före stora bröllopet

16 jun, 2022, 15:30 
AvMinna Sarpaneva
Penny Parnevik och pappa Jesper Parnevik

Penny Parnevik har delat med sig av sina bröllopsförberedelser på Instagram, något som har följarna att spekulera om vem det egentligen är som står för kalaset. Nu avslöjar hon sanningen.

Annons

Penny Parnevik, 25 och Douglas Murray, 42, är redan gifta på pappret. De vigdes i San Francisco i maj år 2019 men fick skjuta på den stora ceremonin för vänner och familj till följd av coronapandemin.

Men till helgen är det äntligen dags för det efterlängtade bröllopet som ska hållas på Pennys farmor och farfars gård i Österskär i Stockholm, rapporterar Expressen.

Douglas Murray och Penny Parnevik
Douglas Murray och Penny Parnevik får äntligen sin stora dag på lördag.

Jesper Parneviks stress inför bröllopet

Recept.se Nyhetsbrev

Penny och Douglas är bosatta i Stockholm med barnen, Atticus, 2 och Pebble, 1. Pennys föräldrar, Jesper Parnevik och Mia Parnevik, bor vanligtvis i Florida men befinner sig nu i Sverige för att hjälpa till inför den stora dagen.

Att det kan vara stressigt att planera ett bröllop är inte förvånande och någon som känt av stressen lite extra är brudens far. På Instagram berättar Penny Parnevik att hon överraskat Jesper med ett spabesök för att lugna hans nerver.

Annons

”Det är inte lätt när in dotter är på väg att inte längre vara en Parnevik... så jag överraskade min pappa med en spadag så han kan slappna av”, skriver hon under en bild på Jesper Parnevik iklädd en badrock. Hon fortsätter:

”Älskar min bridezilla som jobbar dag och natt med tal för bröllopet så det blir den bästa dagen någonsin!”

Penny Parnevik avslöjar vem som betalar för bröllopet

Inlägget på pappa Jesper fick flera följare att undra om det är Jesper Parnevik som betalar för bröllopet, skriver Hänt.

Penny var dock snabb på att avfärda spekulationerna.

”Hahaha tror min post blev misstolkad. Min pappa ska inte betala för bröllopet! Han är bara stressad för att han vill att dagen ska bli perfekt. Så han springer runt som en galning och övar på tal, fixar, osv”, förklarade hon i en Instagramstory.

Foto: TT, Instagram/pennyyparnevik

Annons