Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla i tårar efter händelsen med Benjamin på Allsångsscenen

08 aug, 2023, 18:00 
Felicia Plåt
Pernilla och Benjamin
2021 höll Benjamin i "Allsångsscenen är din". Foto: TT

Benjamin och Bianca fick Pernilla att gråta.

Annons

Ikväll är det äntligen dags för Allsång på Skansen igen! Nu är det bara två program kvar innan årets säsong tar slut. Men som tur är så har de inte sparat in på krutet och vi kommer bjudas på en massa härlig musik från stora artister.

Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på SkansenBrand logo
Pernilla om nervositeten, hetsen och stressen i Allsång på Skansen

Benjamin tog över Allsångsscenen

I kvällens program kommer nämligen en gammal programledare att gästa, ingen mindre än Petra Marklund. Vi kommer även höra musik från Nordman och Naod och såklart en massa överraskningar. Inte nog med det så är det även dags för den årliga "Allsångsscenen är din" som i år kommer ledas av Darin.

Varje år sedan 2012 har en artist fått ta över allsångsscenen efter ett av programmen och hålla i en 1 timmes lång konsert. Vi har sett artister som Tomas Ledin, Miriam Bryant och senast Molly Sanden som fick hela Skansen att gunga.

Annons

För bara två år sedan var det ingen mindre än Benjamin Ingrosso som fick ta över Allsångsscenen, och som vanligt så bjöd han på en ordentlig show. I en timme underhöll han publiken med låtar som "Barnasinnet", "Costa Rica" och "Dance you off".

Benjamin Ingrosso
Han bjöd på en riktig show.

Överraskningen fick Pernilla till tårar

Han bjöd även på en ordentlig överraskning. Under showen tog han nämligen in en väldigt bekant gäst, han storasyster Bianca Ingrosso. Bianca som är en känd influencer och entreprenör har tidigare uttryckt att hon har en stor scenskräck och att hon har svårt för att sjunga inför publik. Som många av de andra i Wahlgren/Ingrosso klanen har även Bianca en fantastisk sångröst.

Annons
Benjamin och Bianca
Syskonen sjöng en vacker duett.

Under 2021 släppte Bianca däremot en version på "Den blomstertid", som Benjamin producerade, och blev en riktig sommarplåga.

Pernilla Wahlgren
Hela familjen var på plats. Foto: SVT

Vad passade så inte bättre än att sjunga låten som en duett på Allsångsscenen. Tillsammans skapade syskonen magi och det var inte ett öga torrt. Speciellt inte deras mammas.

Pernilla Wahlgren
Pernilla blev riktigt rörd av sina barns framträdande. Foto: SVT

Jajamen, Pernilla som då inte hade en aning om att hon en dag skulle leda hela Allsång, satt i publiken under sin sons uppträdande. Och när även hennes dotter kom in på scen och de sjöng sin duett kunde hon inte hålla in tårarna.

Efter programmet blev både Benjamin och Bianca hyllade och sociala medier bombades med glädjeord till syskonen.

Annons