Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren rasar efter missen i lyxhuset – kostar miljoner: "Hjärtklappning"

08 aug, 2023, 09:30 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgrens problem med det dyra lyxhuset fortsätter. Nu berättar hon mer om missen som särskilt påverkar hennes mamma, Christina.
Annons
Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarnBrand logo
Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarn

Tre år har gått sedan Pernilla Wahlgren, 55, köpte tomten på Lidingö för att låta bygga sitt drömhus – och nu står det på plats!

Men inte utan problem. Nej, ända sedan start har projektet kantats av utmaningar och än är det inte över.

Nej, listan på saker som gått fel kan göras lång. Nu senast är det missad bergvärme och en icke-fungerande trapphiss som ställer till det.

Och angående den senare har Pernilla verkligen fått nog. Främst då det drabbar hennes älskade mamma, Christina Schollin, 85.

Pernilla Wahlgren rasar över husproblemet

Sommaren innebär inte ledigt för Pernilla varken jobbmässigt eller med lyxhuset.

Nej, hon rattar ju Allsång på Skansen och huset har som sagt krävt sin lilla uppmärksamhet.

Annons

Utöver strul med värmen och trapphissen pågår även en högljudd renovering av tomten som fått Pernilla att fly till Spanien flera gånger.

Här har ju Pernilla sitt - mycket mer problemfria - Casa Piña som varit en skönt tillflyktsort för artisten och sambon Christian Bauer.

Nu är Pernilla på svensk mark igen och med det kommer en ny ilska över trapphissen. Allt för att artisten än en gång påminns om hur den ställer till det för mamma Christina:

"Stackars mamma som har svagt hjärta och svaga ben, fick hjärtklappning när hon väl kom ner! Och likadant när hon väl kommit upp för alla våra trappor!!! Och det var ju just detta man ville SLIPPA när man installerade en helt nys och väldigt dyr trapphiss-stol! Det ENDA man vill!!!!!! Att den ska FUNGERA!!! Nu är det jag som kommer kontakt företaget IGEN!!!!!!", skriver Pernilla på sin Instagramstory.

I ett annat inlägg skriver Pernilla att hon gjort allt enligt instruktionerna och att hon gärna tar emot tips på andra trapphissar, från personer som vet vad de pratar om.

Pernilla Wahlgrens trapphiss
Pernilla Wahlgren är inte glad över att den dyra trapphissen strular.

Priset på Pernilla Wahlgrens lyxhus

Vad hela Pernillas lyxhus på 300 kvadratmeter kostat är okänt men vi vet att bara tomten gick på 8 miljoner.

Nog har det plussats på rätt många miljoner på slutnotan sedan dess. Till exempel kostar en trapphiss, som Pernilla nu alltså har problem med, mellan 40 000 till 120 000 kronor.

Foto: TT

Annons