Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens vändning - lyxköpet till huset blir av trots allt

01 aug, 2023, 10:30 
Samuel Björn
Pernilla Wahlgren
I programmet Villa Wahlgren har tv-tittarna kunnat följt bygget av Pernilla Wahlgrens nya hem i Lidingö.

Pernilla Wahlgren hade bestämt sig, men nu ångrade hon sig - igen.

Annons
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

Det har gått närmare åtta månader sedan Pernilla och Christian Bauer kunde flytta in i Villa Wahlgren på Lidingö. Huset är nu klart men en sak saknas, ett lyxigt tillköp till trädgården som Pernilla först hade bestämt sig för att skippa - men som hon nu vll ha.

Många hinder längst vägen

Ett husbygge går sällan problemfritt och samma veva gäller även om du är en av Sveriges mest folkkära tv-personligheter.

Men det är inte alla husbyggens problem som sänds ut för hela den svenska befolkningen att se likt det görs i programmet Villa Wahlgren.

Det 300 kvadratmeter stora hemmet har verkligen blivit superfint och det är svårt att se hur Pernilla och Christian inte skulle trivas i det.

Men bygget har kantats av en hel del bakslag under vägen, som Pernilla generöst delat med sig av: missad bergvärme, svårigheter att ens ta sig upp i huset, problem med AC:n samt trädgårdsrenovering som fick paret att fly utomlands är några av höjdpunkterna.

Annons

Huset blev också 15 kvadratmeter för stort, ett misstag som kanske låter mer som en belöning i mångas öron, men en dyr sådan i sånt fall.

Dessa kvadratmeter gjorde nämligen att huset blev för stort för det berg som det är belagt på, något som gjorde att man var tvungen att bygga till extra stödmurar som huset kan vila på, säkra men dyra sådana.

– Det är väldigt, väldigt dyrt. Det hade jag kunnat slippa om det hade varit 15 kvadratmeter mindre, berättar Pernilla i programmet Villa Wahlgren.

Villa Wahlgren
Redan förra sommaren hade det stora bygget kommit en god väg.

Lyxköpet blir av - trots allt

Men det är väll mödan som gör belöningen värd!

Nu är nämligen alla dessa hinder passerade och Pernilla har sitt drömhem framför sig, eller nästan.

Nu fattas nämligen bara en pool!

Poolen var med redan från start i originalritningarna av tomten men en känsla av att insynen från förbipasserande trafik skulle bli för stor fick allsång-ledaren att skrota badplanerna.

Men kanske saknar Pernilla att ha full rulle på tomten för nu när allt annat är klart har hon vänt om igen angående poolen.

– Jag hade först lagt ner de där tankarna, men sen träffade jag på en arkitekt som kom på en lösning för poolen som var bra och jag hade ju redan bygglov för pool så jag kände att det bara var att köra, berättar Pernilla för Expressen.

Annons