Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Månsson Colt kär i kollegan – bekräftar lyckliga relationen!

09 maj, 2024, 07:00 
SVT-profilen Pernilla Månsson Colt berättar nu om stora lyckan!
Annons

Pernilla Månsson Colt är en av SVT:s mest erfarna profiler. Under åren har hon synts i en rad program, bland annat Husdrömmar, Trädgårdstider och som programledare för Nobelfesten.

Här bryter Pernilla Månsson Colt ihop efter orden i tvBrand logo
Här bryter Pernilla Månsson Colt ihop efter orden i tv

Inte minst har Trädgårdstider blivit en långlivad succé. När programmet hade premiär 2009 hette det Trädgårdsfredag och då var det ingen som egentligen trodde på att programmet skulle få en trogen publil.

– På papperet var det väl ingen som trodde att ett trädgårdsprogram på fredagskvällar skulle kunna locka någon större publik. Men BBC hade gjort något liknande med tanken att man skulle titta med ett glas vin i handen och det tog vi till oss, har Pernilla Månsson Colt berättat för Svensk Dam.

Annons
Pernilla Månsson Colt
Pernilla Månsson Colt.Christoffer Lomfors

Pernilla Månsson Colt kär i kollegan

Bakom succékarriären på SVT, lever Pernilla Månsson Colt ett lyckligt familjeliv tillsammans med maken Stellan Colt. De har varit gifta i 25 år och träffades faktiskt en gång i tiden på jobbet.

I en intervju med Icakuriren berättar Pernilla om hur hon fann kärleken i Stellan, hur hans krulliga hår fick hennes hjärta att slå volter och hur tagen hon blev av hans fina yttre.

– Vi gjorde en fredagsunderhållning som hette Centralen och han spelade trummor i husbandet. Jag hade komplex, de var Malmös coolaste musiker och jag kände mig som en landsortstjej. Men så dök Stellan upp. Han hade fräknar, superlockigt hår och såg jätteglad ut. Jag tror jag blev smällkär på en gång, säger Pernilla Månsson Colt.

Annons

”Starten blev trasslig”

Men att bli kär i Stellan var till en början inte det lättaste. Både Pernilla och maken befann sig då i relationer, vilket gjorde att det fanns vissa problem man var tvungna att lösa.

Och någon ånger finns inte över huvud taget. I dag har de varit gifta i över två decennium, lever ett lyckligt liv ihop och har sedan den turbulenta starten aldrig blickat tillbaka.

– Starten blev trasslig men i år har vi varit gifta i 25 år så det var väl meningen. Vi bröt inte upp våra relationer lättvindigt och i onödan, säger Pernilla vidare.

Pernilla Månsson Colt med maken Stellan Colt
Pernilla Månsson Colt med maken Stellan Colt.Tommy Holl/TT

Foto: TT

Annons