Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla talar ut om bröllopet med Christian Bauer: "En mardröm"

26 jul, 2023, 06:00 
Minna Sarpaneva
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Foto: TT

Det är inte helt lätt alltid!

Annons

I sommar är det Pernilla Wahlgren som står för underhållningen under tisdagskvällarna och succén är ett faktum.

Nyligen avslöjade Pernilla att hon och fästmanen, Christian Bauer, har planer på att gifta sig. Men det har visat sig att det inte är helt lätt att planera ett bröllop.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Därför vill inte Pernilla ha Christian Bauer i publiken

Stödet för Pernilla sedan hon tog över allsången från Sanna Nielsen har varit enormt.

Såklart även från Christian Bauer, som satt i publiken under de två första sändningarna. Men nu har Pernilla sagt till honom att han inte får komma fler gånger.

Det handlar dock inte om att hon blir nervös eller inte tycker om att ha honom i publiken.

– Jag gillar det. Men jag vill inte att alla ska tycka att det är töntigt att han sitter där, berättar hon i en intervju med Expressen.

Annons

Pernilla Wahlgrens ord om bröllopsplaneringen

Pernilla har minst sagt en hel del på sitt bord just nu. Hon poddar, repar inför Allsången och försöker dessutom planera sitt stundande bröllop med Christian Bauer, något som har visat sig vara lättare sagt än gjort.

Paret har nyligen varit nere i Spanien för att kolla på platser för bröllopet och den tillhörande festen. Det har visat sig att det är uppemot ett och ett halvt års väntetid för lämpliga lediga lokaler i landet.

– Det är en mardröm för en sån som mig som älskar att vara ute sent i tid och göra allt i sista minuten. När jag plötsligt insåg att man måste börja planera allt redan nu, säger Pernilla till Expressen.

Paret har dock inte helt bestämt sig för huruvida bröllopet ska äga rum i Sverige eller Spanien ännu. De är desto mer säkra på att det i vart fall inte kommer att bli i en kyrka.

– Jag kommer inte ha marängklänning, och det kommer nog inte bli bröllop i en kyrka denna gång. Vi har ju gjort det båda två tidigare. Och vi ser väl båda två att det har något med natur att göra, berättar Pernilla.

Annons