Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens nya besked – plötsligt osäker på bröllopet

10 jul, 2023, 09:00 
https://image.svenskdam.se/image-9753847?imageId=9753847&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Minna Sarpaneva
Det är inte alltid helt lätt att veta vad man vill!
Annons

I början av sommaren tog Pernilla Wahlgren sin första ton som som programledare för Allsång på Skansen, och succén är ett faktum.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Nyligen avslöjade Pernilla att hon och pojkvännen, Christian Bauer, har planer på att gifta sig. Men nu har det uppstått osäkerheter kring det stundade bröllopet.

Pernilla och Christians bråk – bakom kulisserna

Som nämnt gjorde Pernilla braksuccé när hon debuterade som Allsångsledare. Kanske inte så konstigt – hon är trots allt ett proffs.

Men proffs eller inte så är det inte svårt att förstå att det var en hel del nervositet inför Pernillas premiär i Allsången.

Faktum är att Pernillas premiärnerver till och med ledde till att hon och Christian hade sitt första gräl bakom kulisserna i programmet. Lyckligtvis verkar det vara löst nu och Christian uttrycker att han är stolt över Pernilla.

Annons

Pernilla Wahlgrens osäkerhet inför bröllopet med Christian Bauer

Pernilla har minst sagt en hel del på sitt bord just nu. Hon poddar, repar inför Allsången och försöker just nu dessutom planera sitt stundande bröllop.

Och ja, det har visat sig att just bröllopsplanering inte är det enklaste. Det är mycket osäkerheter och beslut som ska tas, något Pernilla nyligen öppnade upp sig om.

"Så många beslut att ta ju, och vi har inte ens bestämt än om vi ska gifta oss här i Spanien , eller hemma i Sverige - eller både och …!", skriver Pernilla på instagram.

Hon skriver också att de inte ens har satt en gästlista än, men att hon just nu bara njuter av tanken på att få gifta sig med sin käresta och att besluten kring bröllopet helt enkelt får vänta till ett senare tillfälle.

Härligt att släppa sina måsten och bara få ta det lite lugnt en stund!

Annons