Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla tvingas förklara sig efter sexutspelet om kändismannen

09 jun, 2023, 13:00 
Felicia Plåt
Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso
Nu är Benjamins succéprogram slut. Foto: TT

Pernilla berättar sanningen på Instagram.

Annons

Under gårdagen sändes det sista avsnittet av Benjamins säsong 3. Men det var även det sista avsnittet någonsin vi kommer kunna se Benjamin Ingrosso bjuda in både vänner och nya bekanta till köket i stan. Men för att få det ordentliga avslutet slog han verkligen på stort.

Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!Brand logo
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!

En storslagen kväll

Som gäster hade han inga mindre än Edward Af Silén, Emma Wiklund och den stora musiklegendaren Björn Ulvaeus. Som även tillsammans med Benjamin hade skrivit en låt som de hade premiärspelning för under programmet. Och det var flera tårfyllda ögon efter uppträdandet.

Men det tog inte slut där. Under kvällen kom det fler gäster som vi sett under de tre säsongerna. Bland annat duon Norlie & KKV som även de bjöd på poppig musik. Artisten Harpo var på plats och han gjorde flera av gästerna riktigt starstrucked, speciellt Emma Wiklund som kunde alla hans låtar.

Annons

Sexavslöjandet

Under kvällen satt Benjamin och underhöll sina gäster med olika imitationer av olika artister. Bland annat den folkkära artisten Tommy Nilsson. Och plötsligt under showen kommer Pernilla Wahlgren in med ett gäng av Benjamins kompisar. Och Benjamins skriker:

– Mamma har legat med Tommy Nilsson.

Pernilla förklarar sig

Efter det skandalösa uttalandet förklarar sig Pernilla i ett inlägg på Instagram. Och avslöjar att det hela var en lögn.

– Ok då får man DEMENTERA att en ABSOLUT INTE har legat med Tommy Nilsson, skriver hon i inlägget.

Pernillas instagraminlägg
Pernilla förklarar sig på Instagram. Foto: Pernillas Instagram.

Hon fortsätter med att berätta att hon och Tommy däremot har tidigare spelat ett kärlekspar i musikalen Sound och Music. Men att det är det enda de har gjort. Och avslutar inlägget med en liten pik mot sin son.

– Tror bestämt min käre son Benjamin Ingrosso har farit med GROV osanning i detta faller...!!, följt av en skratt-emoji.

Trots Benjamins uttalande om sin mors sexliv så var det sista programmet riktigt lyckat. Och det blev känslosamt när Benjamin avslutade programmet med intro-låten "Barnasinnet" framför sina vänner som låten handlar om.

Annons