Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Wistam och makens beslut i relationen - efter 17 år tillsammans: ”Känns inte som att vi har…”

09 jun, 2023, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Sofia och Magnus Wistam
Sofia och maken har varit tillsammans sedan 2001. Foto: TT

Sofia Wistam och maken har tagit ett stort beslut.

Annons

Sofia Wistam är ett välkänt namn inom svensk TV och radio. Hon har programlett flera stora program som Sofias Änglar, Stugdrömmar och Naked Attraction Sverige. Hon har även en framgångsrik podd tillsammans med bästa vännen Pernilla Wahlgren.

5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Sofia Wistam som du kanske inte visste

Ett nytt kapitel

Sofia har sedan 17 år tillbaka varit gift med maken Magnus Wistam. Hon har även fyra barn där två av dem är tillsammans med Magnus. De har haft flera fina år ihop men nu avslöjar Sofia en stor förändring i relationen till Expressen.

Sedan 2006 har paret tillsammans med barnen bott i en stor sekelsiftsvilla på Lidingö. Men nu blir det ändring på det berättar Sofia för Expressen.

– Vi har två barn hemma och ett ska flytta ut snart och då tänkte vi att det kanske är dags att börja tänka på stan, säger hon i intervjun.

Annons

Sofia berättar att de har blivit sugna att flytta in till stan och vill se om det finns något intresse att kunna sälja huset. Villan som enligt Booli värderas till cirka 19 miljoner kronor och har en totalyta på 312 kvadratmeter. När Wistam köpte det magnifika huset gick det för 7,5 miljoner kronor.

Har ingen brådska

Däremot har paret inte särkilt bråttom med försäljningen då det är ett stort steg att flytta från sitt hem man haft under 17 års tid. Och Sofia berättar att det både är nostalgiskt att tänka på att flytta från huset. Men att hon även blir pirrig av tanken på ett nytt kapitel.

– Det känns mer som att det är roligt med ett nytt kapitel. Det är en ny fas när ungarna flyttar ut, vad händer då? Nu bor vi väldigt bekvämt i det här huset som är rätt stort med många våningar, men att börja ett nytt kapitel, ”Foodora”-liv brukar jag säga. Det kommer man kanske tröttna på på en kvart, jag vet inte, säger hon till Expressen.

– Just nu sitter jag och tittar ut över vattnet så det känns inte som att vi har någon brådska härifrån just nu, säger hon.

Annons