Pernilla Wahlgren avslöjar namnet på nya kärleken – första bilden

Pernilla Wahlgren har hittat kärleken igen och delar med sig av sin lycka i sociala medier!

Det har hintats länge om att det finns en ny viktig person i Pernilla Wahlgrens liv och nu har hon gått ut med att hon hittat kärleken igen i 55-årige Christian Bauer från Åkersberga norr om Stockholm.

Det är till Aftonbladet hon via sms avslöjar att de är ett par efter att ha postat flitigt från deras gemensamma kärleksresa till Pernillas sommarhus i Spanien.

På Instagram har hon nu lagt ut den första bilden på de båda tillsammans, även om man inte ser Christians ansikte så går det inte att ta miste på att det är han på bilden.

– Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta.Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den, skriver Pernilla.

Det har sedan innan stått klart att Pernilla hittat kärleken igen, men det var inte förrän nu hon var redo att gå ut med den glada nyheten offentligt.

– Jag känner mig pirrig och glad att jag har vågat öppna upp mitt hjärta, sa Pernilla nyligen i intervjuprogrammet ”Framgångspodden”.

Enligt Aftonbladet jobbar Christian som försäljningschef och har även gjort en del modelluppdrag för bland annat arbetskläder och bolån.

Bianca Ingrosso avslöjade Pernilla i podden

Det var för några veckor sedan som dottern Bianca Ingrosso avslöjade den glada nyheten om sin mammas kärlekslycka. Namnet var hon förstås hemlig med men däremot fick allmänheten veta att det var en riktig snygging som Pernilla hade mött.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens intima avslöjande om nya kärleken

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar, sa Bianca i podcasten Ursäkta.