Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens bekräftar beslutet med Christian Bauer – efter bara två månader som gifta

13 feb, 2024, 12:00 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer bekräftar beslutet – efter bara två månader som gifta.
Annons

Det var bara klanen Wahlgren och familjen Bauer som var på plats i Lidingö kyrka den 2:e december i fjol. Där höll en hemlig vigsel mellan ett i övrigt väldigt offentligt kärlekspar: Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.

Många blev chockade. Man hade väntat sig en stort bröllop med flera hundra på gästlistan, kändistätt och glammigt. Istället blev det en intim historia, avskalat och privat.

Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”Brand logo
Pernillas avslöjande om hemliga dejterna med Christian: ”Blev inte kär”

Pernilla Wahlgrens beslut med maken – efter bröllopet

Men vi blev lurade. Det första bröllopet var bara en uppladdning. Pernilla och Christian planerar ett extrabröllop, som ska gå mer i linje med allas förväntningar.

Annons
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla och Christian, vad har ni för planer egentligen?TT

– Det kommer att bli en stor fest. För att det här bröllopet vi hade, det var jätteintimt och bara för närmsta familjen, så det är klart att man vill att alla ens vänner ska få dela den här dagen också, säger Pernilla till Expressen.

Pernilla har alltid pratat om att hennes dröm är att gifta sig i utlandet – gärna någonstans varmt. Kanske i Spanien, där Wahlgren-familjen gärna semestrar gruppvis och på egen hand?

Christian Bauers kamp: "Han styr upp"

Klart är att Pernilla och Christian har bestämt både plats och tid.

Annons

– Det är det faktiskt men jag tror vi håller det lite hemligt. Vi är ju bra på det tydligen, att hålla saker hemligt, säger Pernilla.

Pernilla spelar just nu succéshowen Happy Ending för fulla hus. Det innebär att hon har mindre tid över till att planera bröllop. Tack och lov har Christian klivit fram och tagit sitt ansvar.

– Han är på möten med weddingplanners och han styr upp. Jag kliver in sen och väljer lite meny och så. Jag tycker det är väldigt skönt att slippa den här organisationsdelen, det är inte jag så bra på, säger Pernilla.

Annons