Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren efter Christian Bauers plötsliga chockförändring: “Inte den Christian jag känner”

01 aug, 2023, 09:08 
Vendela Lönnqvist
Pernilla var inte nöjd.
Pernilla var inte nöjd.

När Christian Bauer kom hem och visade upp den stora förändringen, blev Pernilla inte jätteimponerad.

Annons
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Med gäster som Loreen, Zara Larsson, Måns Zelmerlöw och många, många fler bjuder Pernilla Wahlgren, 55, in till en riktig folkfest på Skansen-scenen under allsången.

Hyllningarna efter allsången

Det ärofyllda jobbet har artisten programlett med bravur – och hyllningarna rasade in efter premiären.

Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

När första programmet hade gått av stapeln gick Pernilla ut på sociala medier för att tacka publiken och tv-tittarna för det otroliga stöd hon fått.

Men det största stödet måste ändå komma från fästmannen Christian Bauer.

Pernilla talar ut i podden

Att Pernilla har många strängar på sin lyra är vida känt. När hon inte rattar "Allsång på Skansen" driver hon flera företag och syns i diverse program på tv, inte minst hennes egna "Wahlgrens värld".

Annons

För de som inte kan få nog av artisten, finns det också möjlighet att höra henne i podden "Wahlgren & Wistam" som hon driver tillsammans med programledaren och väninnan Sofia Wistam, 57.

Pernillas chock – efter Christians utseendeförändring

I ett av de senaste avsnitten återger Pernilla en historia om mötet med Christian, efter att han kommit hem från frisören.

– Så kommer Christian hem här om dagen och då har han varit, för han sa att "jag ska in och klippa mig och kommer hem utan skägg". Jag fick panik, jag kunde inte titta på honom, jag satt och höll för ögonen och bara nej nej nej, för han blev en helt annan, säger Pernilla i förtvivlan.

Chocken blev alldeles för stor för Pernilla, som menar att det hela blev "jättekonstigt":

– Det blev liksom inte den Christian jag är tillsammans med, den Christian jag känner. Jag har aldrig sett en Christian utan skägg och det blev jättejättekonstigt, säger hon.

Annons

Pernilla om Christians nya utseende: "Mindre manlig"

En fästman utan skägg verkar inte vara något för Pernilla, som inte blev "jätteövertygad" av den nya looken. Sofia, däremot, försöker lugna sin vän genom att påminna henne om att det växer ut på en vecka.

– Gud nej, det är inte så att jag är knäckt men jag kan ha sagt till honom att du se till att det där skägget växer ut, du behöver inte fortsätta med din nya look och han såg inte yngre ut i det. Han tappade sin manlighet, han ser såhär manlig och härlig ut med skägg och nu lite mindre manlig och lite mindre härlig, säger Pernilla i podden.

Annons