Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernilla chockad efter vännens ord – vägrar helt: ”Maaardröm!!!”

30 jul, 2023, 14:00 
Samuel Björn
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har fått mycket hyllningar för sin insats i sommarens Allsång på Skansen.

Det var Pernilla Wahlgren absolut inte intresserad av.

Annons
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!Brand logo
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!

Pernilla Wahlgren har haft ett hektiskt schema hela året. Nya villan har byggts och tv-sänts under våren, nu till sommaren har hon gjort succé som programledare i Allsång på Skansen och där luckor finns kläms olika tv och reklamjobb in.

Hon jobbar hårt den där kvinnan - det är ingen slump att man ser henne överallt.

Bröllopet med Christian Bauer fick skjutas upp till hösten för att det inte fanns tid nog innan dess. Nu närmar sig hösten med stora steg och en nära vän till till Pernilla, Susanne Nordström delade med sig ett tips inför bröllopet till sångerskan. Ett tips som Pernilla inte nappade på över huvud taget.

Annons

Christians avslöjande

För att få Pernilla på fall så fick Christian Bauer kämpa. Han berättar i en intervju med Expressen att det inte var helt självklart att det skulle bli just de två från första början.

– Jag fick kämpa, det fick jag. Och det var lite svajigt i början. Hon var lite avvaktande. Men man måste förstå henne också, hon hade inte träffat någon ordentligt på flera år. Samtidigt som hon var lite rädd, så var hon nog mogen att kliva in i något moget.

– För mig var det tvärtom. Jag var så jävla kär och det var Amors pilar från dag ett.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren förlovade sig i vintras.

Och nu när det börjar bli dags för bröllop kommer Christian att få jobba ännu mer. Ha berättar nämligen i intervjun att han drar största lasset i paneringen inför den stora dagen.

Annons

– Det kan vara så att jag är lite mer engagerad i själva bröllopet än vad hon är.

– Hon åker nog med på resan lite mer, även om hon vill detta lika mycket som jag. Hon är bara typen som gillar att få saker och ting fixade, säger han.

"Maaardröm!!!"

Då kanske Christian med andra ord skulle uppskatta lite hjälp med planeringen från annat håll. Det är lite oklart om Susannes förslag är till någon hjälp dock.

Inredningsdesignern delade nämligen ett klipp från Instagram på ett par som gifter sig på en klippa 1 200 meter i luften - och sedan hoppar efter vigseln.

På sin story av fallskärmsbröllopet taggar hon in både Pernilla Wahlgren och Christian Bauer och skriver skämtsamt "Tips till bröllopet".

Annons

Pernilla verkar inte vara supersugen på idéen lägger i sin tur upp en bild på sin story med svaret:

"Maaardröm!!!".

Nåja, vi får se om Christian nappar på förslaget, det verkar ju enligt honom som att det är han som lägger planen för den stora dagen. Så kan det bli fallskärms-bröllop för det kända paret månntro?

Annons