Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine lämnad själv med barnen – Chris som bortblåst under familjemyset

28 jul, 2023, 12:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Madeleine och Chris
Familjen njöt av härlig popmusik under onsdagen. Foto: TT

Chris syntes inte till under onsdagens familjemys.

Annons

Under sommarmånaders befinner sig kungafamiljen på ett av sina favoritställen, Öland. Under alla år har de besökt sin semesterö för att få lite kvalitetstid tillsammans. Här kan hela familjen samlas efter att varit uppdelade under året. Kusinerna kan leka med varandra och syskonen med respektive kan dela med sig om de senaste som hänt i deras liv.

Kungliga barnens härliga festkväll – Madeleines ögonblick med LeonoreBrand logo
Kungliga barnens härliga festkväll – Madeleines ögonblick med Leonore

Kungligheterna på konsert

De ser även till att njuta av allt som vår avlånga paradisö har att erbjuda. Som exempelvis en mängd olika konserter. Eftersom Öland är ett av de mest populära ställena för svenskarna att besöka under sommaren reser även många artister dit för att ge oss härlig musik.

Kungligheterna som bor på Sollidens slott har det även lite extra lyxigt då Solidens Sessions spelas precis utanför deras boning. För bara några dagar sedan kunde vi flera medlemmar av kungafamiljen lyssna på Theoz och Dolly Style.

Annons

Det var några riktigt glada små prinsar och prinsessor som dansade och lyssnade på sina idoler. Leonore och Adrianne hade båda två Dolly Style-tröjor på sig medan killarna prins Alexander och Nicolas hade stolt Theoz på tröjorna.

Men lycka slutade inte där utan efter konserten kom Theoz och satt med kungligheterna och ögonen lyste verkligen på både Alexander och Nicolas.

Madeleine lämnad ensam

Det var Madeleine, Carl Philip och Sofia som var där med barnen och kollade på konserten. Tyvärr missade kronprinsessfamiljen konserten, vilket Estelle troligtvis tyckte var tråkigt då Theoz ska vara en av hennes favoritartister.

En annan person som inte var med på konserten var Chris O´Neill. Madeleine fick ta med barnen själv och vart Chris höll hus är fortfarande oklart, han var som bortblåst.

Svensk Dam har varit i kontakt med hovet för att fråga om Chris frånvaro men de hade ingen kommentar. Anledningen att han missade familjemyset är alltså oklart. Kanske var han tvungen att jobba under kvällen, i vilket fall trot vi att det fanns en rimlig förklaring till frånvaron.

Annons