Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren erkänner: Är inte kär i pojkvännen Christian Bauer

19 nov, 2021, 12:00 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren har stått för en bekännelse när det gäller pojkvännen Christian Bauer.

Annons

Videon kunde inte hittas

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer valde att vänta ett tag innan de gick ut med att de var ett par. Först fick vi bara antydningar om att Pernilla träffat någon ny, efter alla år som singel.

Pernilla Wahlgrens ord om pojkvännen Christian Bauer

Pernilla Wahlgren
Vilket dilemma, Pernilla!

Den slutgiltiga bekräftelsen kom när Pernilla la upp en bild på sig och Christian på sitt Instagram-konto.

"Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den", skrev Pernilla i bildtexten.

I tv-serien Wahlgrens värld får vi veta att det var Pernilla som tvekade. Hon väntade längst med att säga att hon var kär i Christian, även efter att han hade förklarat sin kärlek till henne.

Annons

– Igår sa han att han var jättekär i mig. Han säger inte ”Men du då?". Utan han är bara öppen med sina känslor, säger Pernilla.

– När jag säger till honom att jag är kär, vilket jag hoppas ska komma, då ska jag vara 100 procent kär och jag ska känna det i kroppen. Men jag blir glad när han säger det.

"Jag är nog förtjust"

Pernillas dotter Bianca Ingrosso är dock redan vid det här stadiet övertygad. Hon har sett hur hennes mamma blir när Christian kommer på tal.

– Jag tror att mamma är kär, säger hon.

Men Pernilla är lite mer försiktig av sig. Hon föredrar att vänta tills hon känner sig helt säker.

– Jag vet inte om jag är kär. Nä! Nej, men jag är nog förtjust och kåt. Tror jag, säger hon.

Men nu vet vi alla hur det slutade! Pernilla kände sig till slut mogen att erkänna sin kärlek, både inför Christian och resten av världen. Det ser man inte minst på Instagram, där paret regnar kärleksförklaringar över varandra.

Annons