Pernilla Wahlgren förbereder sig för livet utan Christian – har fattat sitt beslut

16 mar, 2023, 13:03 
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har börjat förbereda sig på ett liv utan sin pojkvän Christian Bauer.

Annons

Pernilla Wahlgren hade inte haft ett seriöst förhållande på 13 långa år innan hon träffade Christian Bauer.

Det var en gemensam vän som som presenterade Pernilla och Christian för varandra, och numera är de både förlovade och sambo.

Pernillas panik – tårarna i samtalet till Christian
Pernillas panik – tårarna i samtalet till Christian

Pernilla Wahlgrens plan – för ett liv utan Christian Bauer

Pernilla jobbade i flera år på sitt drömhus på Lidingö, och i slutet av december kunde hon och Christian äntligen flytta in. Nu bor de där tillsammans – som vilket gift par som helst.

"Vilken lycka! Vilket pirr! Vilken stress! Vilken flyttlådeångest. Vilket KAOS - det har varit!! Men NU…!!!!", skrev Pernilla på Instagram den 23 december.

Christian hjälpte till med en betydande del av förberedelserna inför flytten. Han bodde tidigare i Åkersberga, men verkar inte ha tvekat när Pernilla erbjöd honom en ny bostad.

Annons

Kärleken är starkare än någonsin – samtidigt är Pernilla inte naiv. I senaste avsnittet av Alexander Pärleros podcast Framgångspodden berättar 55-åringen att hon har vidtagit vissa åtgärder på förhand, ifall hon och Christian plötsligt gör slut.

– Vi har skrivit samboavtal, det man har med sig när man kliver in tar man med sig om det skulle spricka, säger Pernilla i podcasten.

"Prata aldrig pengasummor"

Alexander frågar en annan känslig fråga. Pernilla byggde nämligen sitt nya hus från grunden, med hjälp av en byggfirma. Ett kostsamt projekt, men exakt hur kostsamt vill Pernilla inte avslöja, trots att Alexander är där och fiskar.

– Jag har lärt mina barn att prata aldrig pengasummor när ni blir intervjuade för att ett: Det är privat. 2: är att det enda det gör att det låter skrytigt och det sticker i folks ögon. Tyvärr håller jag det för mig själv, säger Pernilla.

Nu väntar vi alla på besked kring det stundande bröllopet. På alla hjärtans dag tog Pernilla och Christian äntligen tag i saken.

Annons

– Vet du vad vi pratade om hela middagen? Vi satt och planerade bröllopet!, säger Pernilla i podcasten Wahlgren och Wistam.

Hon avslöjade även vart bröllopet kommer äga rum, som det ser ut i nuläget: i Pernillas älskade Marbella!

Annons