Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren i tårar över relationen – som hela Sverige följt

08 maj, 2024, 17:00 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren säger att hon är nära tårar – när hon kommer med beskedet om relationen.
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgren, 56, är en av Sveriges kändaste personer och hon har också en kändistät familj, inte minst när det kommer till sina barn.

Bianca Ingrosso, 29, är ju framgångsrik influencer och entreprenör, och Benjamin Ingrosso, 26, är artist precis som sin älskade mamma. Båda har vi kunnat se sedan de var barn vid Pernillas sida.

Och det råder inga tvivel om att Pernilla är stolt över sina barn. Det får vi se gång på gång när hon visar glimtar av relationerna – och nu har det hänt igen.

Pernilla Wahlgren om tårarna

Benjamin Ingrosso är redan ett stort namn i Sverige och han är också en kraft att räkna med på den internationella scenen.

Han har precis varit ute på Europa-turné, där han bland annat bjöd på något av en nakenchock i Madrid, och nu uppträder han framför internationell publik igen.

Annons

Benjamin var nämligen mellanakt under den första semifinalen för Eurovision Song Contest där han fullkomligt tog publiken med storm på Malmö Arena!

Och inte bara det, han tog även familjen hemma i Stockholm med storm. Mamma Pernilla publicerade en hel del om sonens nummer – ett besked om deras fina relation.

Hon var till och med nära tårar när hon såg Benjamin där uppe på scen:

"Ser ni LYCKAN nära till tårar... Underbart!", skriver hon bland annat.

Hon skriver även:

"Nej men snälla !! Hur bra var inte detta??! Stolataste familjen här hemma...!".

Benjamin Ingrosso uppträder i Malmö Arena
Pernilla Wahlgren är så stolt över Benjamin Ingrosso. Foto:Instagram/benjaminingrosso

Nya känslosamma orden

Även Benjamin Ingrosso har satt ord på glädjen över att vara mellanakt. Så här sa han innan den stora kvällen i ett pressmeddelande:

– Efter att jag själv fått representera Sverige i Eurovision 2018 så känns det stort att få visa publiken vem jag är idag. Det har varit fantastiskt att få möta alla fans på min turné ute i Europa under våren och nu hoppas jag att Eurovisionpubliken kommer att älska den här showen lika mycket som jag gör.

Och nu har vi facit i hand – Benjamins nummer blev en riktig succé! Visst är det kul att fått följa honom sedan han var barn, till mannen och artist han är i dag?

Foto: TT

Annons