Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren kan inte längre dölja situationen – efter lyckan utåt: "Vidrigt"

27 mar, 2024, 18:00 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren är en av Sveriges kändaste personer som visar stor lycka utåt. Men det finns en baksida av myntet – nu väljer hon att berätta.
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgren, 56, skördar framgång efter framgång både jobbmässigt och privat – och allt pekar på att det kommer fortsätta så.

Ja, hon är just nu aktuell med en ny säsong av Wahlgrens värld, i sommar ska hon leda Allsång på Skansen och så är hon relativt nybliven farmor.

Stor lycka med andra ord som Pernilla flitigt visar utåt på Instagram. Samtidigt finns en en mörk situation som artisten nu väljer att benämna.

Pernilla Wahlgren om mörka situationen

Det råder inga tvivel om att Pernilla är populär. Allsången i somras blev en succé och hon hyllas regelbundet på Instagram för sin humor och för allt roligt man får se i Wahlgrens värld.

Annons

Samtidigt finns det en baksida av att vara såpass känd som Pernilla är, och den stavas internet-troll. Pernilla får dessvärre sin beskärda del av fientlighet på nätet.

Som hon säger till Nyheter24:

– Jag har någon tant som skriver dagligen som inte tycker om mig och programmet (Wahlgrens värld, reds. anm.) Hon tycker att det ska sluta sändas och att det är vidrigt. Och jag tycker så synd om henne för hon måste sitta där och skriva det här brevet vecka efter vecka.

Hon fortsätter:

– Jag svarar henne inte men man kan ju tipsa folk att det finns ju andra tv-kanaler man kan titta på. Och man kan ju stänga av tv:n också och göra något annat.

Pernilla Wahlgrens hårda jobb

Pernilla är som bekant en riktig arbetsmyra och nu inför sommaren växlar hon bara upp.

Annons

Ja, hon ska som sagt leda Allsång på Skansen för andra året i rad och nu har förberedelserna dragit igång. Det berättar Pernilla på Instagram:

"Och DÄR drog vi igång planeringen av sommaren Allsång på Skansen", skriver hon till en bild på en lunch.

Pernilla Wahlgrens lunch
Pernilla Wahlgren berättar att allsångs-planeringen är igång! Foto:Instagram/pernillawahlgren

Vi önskar Pernilla lycka till med allt!

Foto: TT, Instagram/pernillawahlgrenAnnons