Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren lämnar lyxvillan på Lidingö – beslutet med Christian

07 nov, 2023, 07:00 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har lämnat den nybyggda villan bakom sig.

Annons

Efter mycket om och men står Pernilla Wahlgrens lyxbygge klart ute på Lidingö – och som hon trivs! Ja, Pernilla har berättat att hon på sin lediga tid helst bara vill vara hemma och njuta av sitt nya hem.

Men nu har Pernilla och fästmannen Christian Bauer lämnat Lidingö.

Så mycket pengar tjänar Christian Bauer – verkliga summanBrand logo
Så mycket pengar tjänar Christian Bauer – verkliga summan

Pernilla Wahlgren missnöjd över bostadsaffären

Det hus Pernilla hade innan hennes nya villa var inte heller fy-skam. Det var ett grönt kedjehus med utsikt över Kottlasjön, och fasaden blev välkänd efter alla scener av Wahlgrens värld som spelades in där.

Annons

Svensk Damtidning har tidigare avslöjat att Pernilla gjorde en vinst på fyra miljoner kronor när hon sålde kedjehuset, som uppskattas ha gått loss för runt 14 miljoner kronor.

Men själv var hon inte nöjd över affären.

– Jag gjorde inte mitt livs bästa affär, sa hon i sin egna podcast och fortsatte:

– Jag var ju klantig nog att, eller det kunde man ju inte veta då, men jag sålde ju huset innan priserna steg iväg liksom.

Pernilla Wahlgrens tidigare gröna kedjehus på Lidingö
Här bodde Pernilla i många år.
Annons

Därför har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer lämnat villan på Lidingö

Det gick oavsett ingen nöd på Pernilla som nu ett år senare bor i sin arkitektritade drömvilla. Där trivs hon som fisken i vattnet.

– Jag trodde att jag skulle sakna havsutsikten jag tidigare hade, men nej…jag var så klar med radhuset och jag känner att det är så lätt att andas i mitt nya hem. Det ligger i ett sådant fint söderläge. Mina hus är inte till för något slags show off, men jag är en hemmakatt och att trivas i mitt hem betyder mycket för mig, har Pernilla sagt till Allas.

Men nu riskerar Pernilla att få hemlängtan. Hon och Christian Bauer har nämligen hoppat på ett plan (i första klass) till exklusiva Seychellerna! De bor på ett lyxigt Hilton-hotell, och det är Pernillas första visit dit.

– Har inte varit i ett tropiskt land sedan innan pandemin , och känner nu hur mycket jag har saknat det…! skriver Pernilla på Instagram.

Annons

Seychellerna är ett populärt resmål, även bland kungligheter. Det var här Madeleine och Chris hade sin bröllopsresa, och kungaparet stack iväg på en hemlig resa hit i mars. Seychellerna består av 118 öar, och Pernilla och Christian befinner sig på "huvudön" Mahe.

Foto: TT

Annons