Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren nobbar maken Christian Bauer – erkänner vägran i relationen

05 mar, 2024, 13:00 
Pernilla Wahlgren totalvägrar!
Annons

Det var i maj 2021 som Pernilla Wahlgren efter en lång tid som singel bekräftade alla rykten och visade upp sin nya kärlek: modellen Christian Bauer.

Idag är han en självklar del av familjen Wahlgren/Ingrosso och Christian har blivit något av en tv-stjärna han med!

Pernilla och Christian är helt klart ett av kändis-Sveriges hetaste par – men faktum är att de är rätt olika varandra. Nu erkänner Pernilla sin vägran i relationen.

Pernilla Wahlgrens vägran på middagen med kungen & SilviaBrand logo
Pernilla Wahlgrens vägran på middagen med kungen & Silvia

Kändisarnas tider i Vasaloppet – så gick det för Let's Dance-stjärnan

I söndags var det total folkfest när Vasaloppet gick av stapeln igen. Nästan 16 000 hurtiga skidåkare gav sig ut på den 90 kilometer långa sträckan mellan Sälen och Mora – däribland några kändisar! Just i år var det lite extra tuffa förhållanden, spåren har beskrivits som "nästintill obefintliga" och det bjöds oturligt nog blötsnö.

Annons

Komikern Måns Möller trotsade vädret och åkte ihop med artisten Klara Hammarström, som gick att följa via SVT:s sändning. Han gick i mål med en tid på 11 timmar 51 minuter 4 sekunder.

Let's Dance-stjärnan och äventyraren Aron Anderson gjorde sitt tionde Vasalopp och samlade under loppets gång in pengar till Barncancerfonden. Han fick en tid på 9 timmar 28 minuter 48 sekunder.

– Om jag skulle berätta för 7-åriga Aron som låg på sjukhus med cancer att jag idag skulle åka mitt 10e-Vasalopp, hade han aldrig trott mig. Det har varit en tuff väg hit men efter många försök och misslyckanden har jag kommit längre än vad jag någonsin kunnat hoppas. Idag åker jag inte bara för 7åriga jag, utan alla andra barn som kämpar mot cancer, skrev han på Instagram.

Pernilla Wahlgrens totalvägran efter Christian Bauers fråga

En annan som satte på sig skidorna efter många veckors tuff träning och uppladdning var just Christian Bauer. Han är en riktig träningsfantast, som bland annat håller i populära spinningpass.

Annons

Bauer hade en av de bästa kändistiderna på 8 timmar 44 minuter 39 sekunder, och hustrun Pernilla som var på turné i Göteborg hejade stolt på från tv-soffan. Och hon fick inte mersmak.

På Vasaloppets Instagram delade man en bild på Christian Bauer, med texten:

"Christian Bauer hälsar att han gärna kör Vasaloppet med dig, Pernilla Wahlgren, år 2025. Vad säger du om det?"

Men Pernillas svar var glasklart: henne kommer vi inte se i spåren.

"Så STOLT över min man!! Men MIG ser ni aldrig i loppet tyvärr"

Foto: TT/Instagram

Annons