Pernilla Wahlgrens livsförändring med Christian Bauer – tvingas göra om

Pernilla Wahlgrens livsförändring med Christian Bauer – tvingas göra om

Pernilla Wahlgren är kär men relationen med Christian Bauer ställer till det för artisten.

Så långa och korta är svenska kändisarna!
Slå på ljud

För att fira 40 år på scen och 50 år på jorden skapade Pernilla Wahlgren med ensemble föreställningen "Kort, glad och tacksam", och det blev en storsuccé. Men när turnén var slut fick Pernilla inte nog och slog till med en ny show – "Pernilla Wahlgren har hybris".

På grund av pandemin kunde de bara genomföra ett fåtal shower, men även de sålde ut och hyllades av både kritiker och publiken. Nu när restriktionerna har lättat så blir det nypremiär för föreställningen, men den kommer inte se likadan ut som den gjorde tidigare.

Christian Bauer ställer till det för "Pernilla Wahlgren har hybris"

I det fjärde avsnittet av TV4:s "Tilde" gästar "Hybris"-gänget programmet, och då är det något som gör Tilde de Paula fundersam.

– En sak som bekymrar mig ganska mycket är ju att det hela bygger på att du är den eviga singeln och att du inte vill åka hem. Du vill fortsätta turnera, och det vill inte dina kompisar utan de vill hem till sina familjer. Men nu är det ju inte så, så hela historien är ju förstörd på grund av Christian den stora kärleken. Vad gör ni nu?, frågar programledaren.

Singel-livet tog slut för Pernilla som fann kärleken i Christian Bauer tidigare i år, och nu ställer relationen till det för artisten.

– Jag vet. Det är väldigt roligt att det blev ett problem, verkligen, att jag fick en pojkvän, säger hon skämtsamt och fortsätter:

– Vi har ju lite planer för vi måste göra om showen en del, absolut.

Pernillas livsförändring skapar problem i karriären

Regissören Edward af Sillén är också på plats i "Tilde"-soffan, och han är mindre glad över att de måste göra om föreställningen.

– Under repperioden sa jag till dig "Det här känns svinbra, vi har premiär i morgon. Men en sak Pernilla; bli inte ihop med någon". Och nu sitter vi här, säger han och skrattar.

Foto: Instagram / PernillaWahlgren, TV4

LÄS MER: Bianca Ingrosso visar upp drömvillan i Palma – betalar nära 400 000!

LÄS MER: Kaoset i Bingolotto – Doktor Mikael indragen i drama

LÄS MER: Christina Schollins bild på maken Hans Wahlgren får folk att reagera