Pernilla Wahlgren om relationen till Theos pappa Joachim – beslutet kring ekonomin

16 apr, 2022, 06:00 
https://image.svenskdam.se/image002-2.png.jpg?imageId=7019163&x=0&y=0&cropw=100&croph=87.5&width=1318&height=1318
Ola Brising
Pernilla Wahlgren och exet Joachim
Pernilla Wahlgren och polisen Joachim Lennholm blev ett par 2002 och fick sonen Theo 2007. Så här ser deras relationen ut idag.
Annons
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren

I april år 2002 träffades den folkkära artisten Pernilla Wahlgren, 54, och polisen Joachim Lennholm, 49, på en kändisfest på krogen Stacy i Stockholm. Pernilla hade precis kommit ur en turbulent tio år lång relation med Emilio Ingrosso, 56, som är pappa till hennes tre äldsta barn.

Det dröjde nästan fem år, men i mars 2007 fick sångerskan och polisen ett gemensamt barn, sonen Theo som nyligen fyllde 15 år. Redan 2008 tog dock relationen sedan abrupt slut och i den egna podden ”Wahlgren och Wistam” har Pernilla själv berättat om den tuffa tiden som följde på det:

Pernilla Wahlgrens egna ord om tuffa tiden efter uppbrottet

– Jag hade aldrig klarat mig utan mina vänner. Det tog mig många år innan jag vågade prata om det. Men jag har kommit ur depressionen och ältandet och skuldtänkandet nu.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Även under hennes medverkan i SVT-programmet ”Stjärnorna på slottet” 2020 berättade Pernilla om det smärtsamma uppbrottet:

– Jag var jättelycklig och tänkte att nu har jag mitt barn och ska få vara familj. Äntligen en pappa som är närvarande. Och sen… Han kämpade, men innan Theo var ett år tog det slut.

Sedan uppbrottet har Theo levt varannan vecka-liv hos sina föräldrar. För Svensk Damtidning berättade Pernilla 2018 att detta ledde till något mycket positivt:

– Theos pappa och jag har delat lika på ansvar och kostnader och idag har vi en bra relation.

Även med tidigare exet Emilio hade hon då lyckats lappa ihop relationen och Pernilla förklarade:

– Det har inte varit lätt men idag kan jag på riktigt säga att jag har en bra relation med papporna till mina barn. Äntligen! Det har varit turbulent, men nu är vi på en bra plats, inga duster längre, vilket skapar harmoni.

Den harmoni som numera råder i relationerna till barnens pappor har också gjort att sångerskan efter många år som singel till sist kände sig redo att gå in i ett nytt förhållande. Och för ett år sedan fann hon äntligen kärleken igen i Christian Bauer, 55.

Annons

Foto: TT

Annons