Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren träder fram med problemet – efter omtalade kärleksuppbrottet

09 feb, 2024, 17:20 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har varit känd större delen av sitt liv vilket också kan ställa till det. Nu berättar hon sanningen efter det omtalade kärleksuppbrottet.
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgren, 56, är i den unika position att hon nästan växt upp i rampljuset vilket också innebär att vi fått följa henne i olika skeenden i livet.

Ja, från den unga artisten som klev ut på Mello-scenen 1985 till kvinnan hon är i dag som skördar framgång efter framgång både i jobb och privat.

Nyligen sa hon ju "ja" till sin kärlek Christian Bauer, 58, och hon har också blivit farmor till en liten pojke.

Allt detta får vi se glimtar av i den nya säsongen av Wahlgrens värld – och i samband med det kommer Pernilla också med ett speciellt kärleksbesked.

Pernilla Wahlgrens nya liv

Mycket har hänt i Pernillas liv det senaste året vilket också innebär en fartfylld ny säsong av Wahlgrens värld. Som Pernilla säger till Svensk Damtidning:

Annons

– Det har varit ett händelserikt år. Jag har blivit farmor, jag har gift mig, i hemlighet dessutom, väldigt härligt. Och jag har varit och kollat på Benjamin som har gjort sin otroliga turné under sommaren, Bianca öppnade pop-up med CAIA sin första butik på NK som har blivit ett enormt stort event. Man får följa mitt och Christians liv, mina föräldrar, så det är mycket som händer.

När Pernilla och Christian gifte sig var endast de närmaste på plats, men på pressträffen inför Wahlgrens värld hintar Sofia Wistam, 57, om att någon liten kamera kan ha varit på plats och fångat ceremonin till programmet.

Men det är ingenting mot bröllopet Pernilla hade 31 år tidigare med exet Emilio Ingrosso, 58. Det var en cirkus – som artisten inte vill göra om.

Pernillas besked efter uppbrottet

Pernillas och Emilios uppbrott var ett omtalat sådant och även om de inte avslutade på god fot har de i dag en fungerande relation för sina barns skull:

Annons

– Det är bara att försöka hitta vägen, för oss och för dem. Barnen kommer inte välja. Nu får vi gå vidare och föregå med gott exempel också för dem. Hålla på att tjafsa och gräva i det gamla gör att de tappar respekten för oss, har Emilio tidigare sagt till Hälsoliv.

En av flera lärdomar Pernilla tagit från relationen är vilket typ av bröllop hon vill ha. Som hon förklarar det för Svensk Damtidning:

– När jag och Emilio gifte oss det var ju galet. Gästerna kom ju inte fram till oss på kyrkbacken för folk hade gått man ur huset i Laholm där vi gifte oss och varenda tv-kanal och tidning var där. Och jag bara kände att jag skulle så gärna vilja gifta mig och inte ha det så. Och så blev det så.

Tänk så bra det kan bli, Pernilla fick sin Christian under betydligt mindre intensiva former! Vi gratulerar till livet som nygifta.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på sin bröllopsdag
När Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gifte sig blev det ingen hemlig ceremoni, som Pernilla hade med Christian Bauer nu.Mark Earthy / TT /

Wahlgrens värld säsong 15 har premiär torsdag den 15 februari klockan 21.00 på Kanal 5 och discovery+.

Foto: TT

Annons