Pernilla Wahlgren rasar efter beteendet mot sonen Theo: ”Inget jävla djur!”

Pernilla Wahlgren och Theo

Reagerar starkt efter händelsen på golfbanan.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
0:46

Efter reklamen: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

(0:46)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren är en mångsysslare av rang och kalendern är ofta sprängfylld av olika uppdrag. Antingen är det tv-program som Wahlgrens värld och Komiker utan gränser – eller så är det föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris.

Dessutom fortsätter hon att göra podcasten Wahlgren & Wistam med bästa vännen Sofia Wistam. Den folkkära artisten och skådespelaren är även mitt uppe i bygget av sitt nya lyxhus ute på Lidingö.

Tanken var att hon, pojkvännen Christian Bauer och sonen Theo skulle flyttat in i huset i juni, men bygget har kantats av förseningar och det är oklart när familjen kan flytta in i sitt nya drömhus.

Pernilla och Theo på golfbanan

Pernilla Wahlgren lever ett liv i ständig rörelse och det är inte helt ovanligt att hennes fans får följa med på resan. Nu har en händelse med sonen Theo kommit upp till ytan.

I podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla att hon och sonen stod på Lidingö golfbana och matade slag. Theo kände segerns vindar i slagen och började slå vad med sin mamma.

60 meter bort stod en korg som Theo var sugen på att pricka. Han frågade om han fick 500 kronor om han satte bollen. Pernilla var så övertygad att han inte skulle klara det att hon höjde vadet med det dubbla.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer flyttar snart in i sitt nya drömhus.

Karin Törnblom/TT

Pernilla bemöter hårda kritiken: "Otroligt otrevliga meddelanden"

Osannolika träffen: ”Hysteriskt mycket pengar”

Men på tredje försöket lyckades han pricka korgen och Pernilla Wahlgren lyckades bli 1000 kronor fattigare. Euforiskt påbörjade Theo en slags segerdans ute på golfbanan.

– Först blev han ju lycklig för att han typ gjorde en hole-in-one. Nu heter det ju inte det, men det är ju typ som att han har gjort det, och sen att han då vann de här pengarna som jag ökade mitt vad med. Det var hysteriskt mycket pengar. Han blev så glad och hoppade runt, säger Pernilla Wahlgren.

Pernillas ilska efter händelsen på golfbanan

Men Theos segerdans väckte uppmärksamhet. Pernilla säger att en ”man för fin att sätta sin fot på Gekås Ullared” sa till Theo på skarpen – vilket gjorde Pernilla rasande.

– Och när Theo då skuttat runt så säger han ”steady boy, steady boy” och jag bara ”excuse me? What are you saying?” och han bara ”det är en golfbana, han ska lugna ner sig" och jag bara "okej, då kan du säga det på ett annat sätt.

– Det är ett barn du pratar till, eller det är en människa, han är inget jävla djur! Det är inte en hund du pratar till, säger Pernilla och slår fast att mannens beteende är typiskt för personer som är nyrika.

Foto: TT, Instagram / Pernilla Wahlgren