Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren ställs till svars i sändning efter beteendet med Christian Bauer

08 feb, 2023, 07:00 

Pernilla Wahlgren måste svara på tuff kritik i sändning, och det innefattar hennes kärlek Christian Bauer.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Artisten och mångsysslaren Pernilla Wahlgrens liv går som på räls. Slutsålda turnéer, ett flådigt lyxhus och fästman, ja, nu faller bitarna på plats!

Det är det däremot inte alla som tycker om. Nu kritiseras Pernilla, i sin alldeles egna podcast. Och det rör bland annat beteendet med sambon Christian Bauer.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgrens beteende med Christian Bauer

Det var drygt två år sedan en gemensam vän fixade ihop Pernilla och Christian, och resten är som man säger, historia. Deras romans har ju faktiskt blommat mitt framför ögonen på oss. Från att ha varit en hemlig man Pernilla gick på dejt med i Wahlgrens värld, till att gå i bröllopstankar.

Pernilla som ju dessutom var lite av en "evig singel", sedan uppbrottet med sonen Theos pappa Joachim. Nu är det minst sagt andra bullar. I det nya avsnittet av familjens reality ser vi till och med Pernilla duka upp till romantisk dejt med Christian, för att fråga om han vill flytta in till hennes lyxhus.

Annons

Inte heller är det bara på kärleksfronten hon har flyt. Dottern Bianca gör miljonsuccé med sina egna företag, Benjamin när milstolpe efter milstolpe med musiken och Oliver har öppnat egen restaurang.

Pernilla Wahlgren med Benjamin, Bianca, Oliver, Theodor på filmpremiär 2016
Pernilla med alla barn 2016. Nu har en hel del förändrats!

Men går det lite för bra? Ja, i alla fall om man frågar lyssnare till podcasten Wahlgren och Wistam, som Pernilla driver tillsammans med Sofia Wistam.

Pernilla Wahlgren tvingas svara på kritik i sändning

Sofia berättar nämligen att hon fått flera meddelanden till podden om att de faktiskt har det alldeles för bra nu.

– "Det hade varit lättare att identifiera sig med Pernilla när hon hade struliga barn och ingen man, nu är alla barn fantastiska, ni köper hus, sexlivet är på topp. Det är klart att ni inte kan eller vill ändra på era liv till det sämre, men det är faktiskt tråkigt att höra om och titta på" läser Sofia för Pernilla.

Annons

– "Näe, det var mycket roligare när det var tufft för er och inte gick så jävla bra allting".

Lyssnaren understryker dock att denne såklart förstår att duon inte kan förställa sina liv för att det ska vara underhållande att lyssna på. Men Pernilla tycker också att det är svårt att vara folk till lags:

– Samtidigt minns jag att när det var som jobbigast när vi delade med oss av det så var det många som sa “vi kan inte titta på er för att jag mår så dåligt när ni bråkar så där”, så man kan ju tydligen aldrig göra folk nöjda, säger Pernilla.

Hon passar även på att räta ut ett missförstånd kring relationen med Christian Bauer.

– Ja, visst jag har träffat en man nu, och jag är jättelycklig och glad nu. Men jag vill faktiskt förtydliga att jag var faktiskt lycklig och glad även som singel.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Är Pernilla FÖR lycklig? Ja, enligt somliga.

Foto: TT

Annons