Pernilla Wahlgren stoppas från lyxvillan – kan inte bo kvar

Pernilla Wahlgren stoppas från lyxvillan – kan inte bo kvar

Foto: TT

Kärleksparet tvingades hitta någon annanstans att bo...

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
0:46

Efter reklamen: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

(0:46)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren lever ett liv i lyx och flärd, och vindarna tycks allt som oftast blåsa åt hennes håll. Än ljuvligare blev det när hon hittade kärleken i sin Christian Bauer, och de två turturduvorna trivs i varandras sällskap.

Inte sällan gör de det i den nya lyxvillan på Marbella – men nu har det satts käppar i hjulen.

Tolv ungdomar har flyttat in

Pernilla och Christian kanske såg framemot en lång, solig och avslappnande semester i sin älskade villa belägen på varmare breddgrader. Den nyinköpta villan, som Pernilla funderar på att döpa till "Casa Pina", efter hennes favoritfrukt ananas, är ett riktigt imponerande köp.

Hon är ofta där, och vem kan klandra henne, när hon har ett helt privat semesterparadis! Men den som har får också dela med sig, och det har hon fått smaka på nu...

I podden Wahlgren och Wistam berättar hon att Casa Pina fått gäster, i form av sonen och artisten Benjamin Ingrosso och hans vänner. Den stillsamma kärleksresan skulle snart inte bli sig lik...

– Det här huset, som jag bor i och som vi pratade om förra veckan, det var ju så lugnt och skönt, och det var bara jag och Christian. Det förbyttes ju då till något helt annat när det vällde in tolv ungdomar, berättar Pernilla.

Carolas puss med kändismannen – nu kommer sanningen fram

Tvingas lämna

Pernilla är däremot inte den som är den, och på sociala medier ser vi att hon ofta umgås med sina barns hippa kompisgäng. Samma sak gäller nu, på Pernillas Instagram har vi fått se bilder från ett fullt hus på Marbella, och det är sammanlagt sjutton personer som huserar i lyxvillan.

Men inte ens Pernillas rymliga villa har husrum nog för ett sådant sällskap, och hon tvingas flytta ut medan ungdomarna semestrar, precis som en del av sällskapet.

– Några utav dem bor även i Casa Rosa, där jag och Christian bor nu också. Jag och Christian gjorde ju i ordning ett extra gästrum här, så nu har vi fem gästrum, vilket är fantastiskt, säger Pernilla i podden.

Casa Rosa är Pernillas andra hus på Marbella, som var det första hon köpte. Vilken lyx att kunna flytta in där, när det krisar!

Foto: TT