Pernilla Wahlgren stoppas – syns allt mindre: Nu förklarar hon!

26 jan, 2023, 14:00 
Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren berättar om den stora omställningen. Nu får hon arbeta på ett helt annat sätt...

Annons

Pernilla Wahlgren, 55, är van vid att stå i fokus efter huvudrollen i föreställningarna "Pernilla Wahlgren – kort, glad och tacksam" och "Pernilla Wahlgren har hybris".

Utöver hennes framstående scenframträdanden har den 12:e säsongen av Pernillas succéreality "Wahlgrens värld" nyligen sänt sitt finalavsnitt.

Pernillas skamfyllda hemlighet – berättar för Christian
Pernillas skamfyllda hemlighet – berättar för Christian

Artisten tillika realityprofilen har flera gånger påpekat scenuppsättningarnas framgång. Showerna har hon haft fullt upp med sedan 2018 då den första uppsättningen, som kretsar kring artisten, hade premiär.

"Pernilla Wahlgren har hybris" har spelat i otaliga konserthus och arenor sedan 2020. Pernilla berättar om biljettframgången på sin instagram. Turnén avslutade på Lilla Cirkus i Stockholm 21 december förra året.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

"Med fler än 195 000 sålda biljetter går vi i mål där allt en gång i tiden startade" skriver Pernilla på instagram.

Hon erkände att det var mycket vemodigt att skiljas från projektet och ensemblen.

Wahlgrens avslöjande om framtiden: kommer synas mindre

Den som vill se mycket av Pernilla framöver riskerar att bli besviken, det avslöjar artisten i podden Wahlgren & Wistam.

Föreställningen "Peter Pan går åt helvete" är en svensk tappning av musikalen "Peter Pan goes wrong" som hade premiär i London 2013.

Pernilla Wahlgren spelar Tingeling, mamma, hushållerska och bortrövad flicka i farsen men erkänner att hon inte medverkar så mycket i föreställningen.

Hon menar att det istället finns gott om tid att slappa i logen:

— Jag är inte på scenen så mycket som jag brukar, så som jag varit de senaste åren. Jag har en lite mindre roll kan man säga..., erkänner Pernilla.

Poddkollega och nära vän Sofia Wistam frågar hur det känns.

Annons

— Samtidigt som det är kul att ha huvudrollen och att vara på scen hela tiden så är det ju lite skönt också. Jag har lite pauser där bak då jag kan sitta med min älskade telefon.

Pernilla verkar alltså överlag positiv till sin nya medverkan i Disney–farsen.

— Man levererar när man väl kommer in och vi har fått jättefina recensioner!

Foto: TT

Annons