Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren tagit tid ifrån Christian – tårfyllda beskedet: "Kämpat"

06 maj, 2024, 11:00 
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har tagit tid för sig själva – och kan artisten komma med ett nytt besked.
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Fyra år har gått sedan Pernilla Wahlgren, 56, för första gången träffade Christian Bauer, 58, sedan gick det undan.

Ja, i dag är de sambor i Pernillas gigantiska lyxvilla på Lidingö och sedan december 2023 gifta.

Samtidigt är Pernilla och Christian inte klistrade på varandra. Nyligen har de tagit tid för sig själva – och nu kan artisten komma med ett nytt besked.

Pernilla Wahlgren om tiden ifrån Christian

Pernilla är en av Sveriges kändaste personer och med det kommer naturligtvis ett stort intresse för hennes privatliv, och inte minst kärleksliv.

Annons

Och lyckligtvis är Pernilla riktigt bjussig när det kommer till just detta. Inte bara är hon väldigt aktiv på Instagram, vi får också följa henne i Wahlgrens värld.

Numera ser vi en hel del av Christian både på Pernillas sociala medier och i tv-rutan – men nyligen har paret alltså varit separerade rent fysiskt.

Detta då Christian valt att utmana sig själv med en väldigt intensiv cykeltävlingen i den stekheta solen i Marockos öknen, Škoda Titan Desert.

Loppet sträcker sig över 60 mil fördelat i sex etapper och Christian har låtit oss veta att han "aldrig tänjt på sina gränser så mycket".

Och i fredags kunde han äntligen gå i mål och få ett pris som kvitto på sin insats. Och Pernilla, hon är en mycket stolt fru. På Instagram skriver hon om tiden ifrån sin kärlek – och hur imponerad hon är över vad han gjort:

Annons

"NU ÄR HAN I MÅL!! 🚴🏻♂️🌵🏜️🥵👊👏🌟❤️🏅STORT GRATTIS min älskade @cebebauer som kämpat sig igenom öknen på cykel och cyklat 62 mil på 6 dagar i hetta, sand och branta steniga backar..! 🌵⛰️🏞️ Livets utmaning har det varit tydligen men också ett otroligt minne för livet och nya vänner på kuppen i sina medtävlare från @skodacyclingteam 🚵🏼🚵🏼♀️🙌😍".

Pernilla Wahlgrens nya besked om Christian

Vi får också veta hur Pernilla och Christian firar sin återförening – vilket är med tårta och barn samt barnbarnmys! Deras glädje går verkligen inte att ta miste på:

Annons

"Tänk att vi är både morfar och farmor - jag och @cebebauer ! 👵🏻👴🏻🙌😍I dag firade vi Öken-cyklistens hemkomst 🚴🏻♂️🌵🐪😅 med tårta och frukostmys hemma hos oss med barn och barnbarn! ☕️🎂🎉😍Sån speciell känsla att se våra respektive älskade barnbarn leka tillsammans..! ❤️❤️❤️".

Underbart!

Foto: TT

Annons