Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren tvingas bo i Biancas lyxvåning: “Noll hemtrevlighet”

23 aug, 2022, 14:30 
AvMinna Sarpaneva
Pernilla Wahlgren Bianca Ingrosso

Det var ord och inga visor i senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam!

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren, 54, och sonen Oliver Ingrosso, 32, har nyligen flyttat in tillsammans. Tillfälligt åtminstone.

Pernilla håller på att bygga sitt drömhus och även Oliver renoverar på sitt håll. Under tiden har de tagit tillflykt i Bianca Ingrossos, 27, lyxlägenhet på Östermalm.

Men Pernilla har ett och annat säga om dotterns lägenhet i podcasten Wahlgren & Wistam som hon har med Sofia Wistam, 56.

Pernilla Wahlgrens lyxbygge

Det har gått över ett år sedan bygget av Pernillas lyxvilla på Lidingö drog igång och till en början var det tänkt att hon skulle flytta in nu i augusti.

Så har det inte blivit. Nya problem har lurat runt varje hörn och bygget har dragit ut rejält på tiden. När Svensk Dam var i kontakt med Pernilla Wahlgren kunde hon inte svara på när det blir inflytt.

Annons

– Nej jag vet inte, det har blivit uppskjutet hela tiden så jag hoppas på att få flytta in innan jul, så mycket kan jag säga, sa hon då.

Pernillas missnöje i Biancas lägenhet

I det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam får Pernilla frågan hur det är att bo i Biancas lägenhet.

Frågan leder snabbt till en diskussion om hur spartanskt inredd lägenheten är – något Pernilla demonstrerar genom att gå runt och ropa "hallå" in i olika rum för att visa hur mycket det ekar.

Hon avslöjar sedan att hon på eget bevåg har inrett lägenheten för att öka hemtrevligheten.

– Jag kände bara nä men vet du vad? Vi kommer bli kvar här ett tag. Det dröjer med mitt husbygge och vi har liksom ingenstans och sitta och äta, säger Pernilla och fortsätter:

– Vilket gör att det blir ju verkligen, det finns noll hemtrevlighet och man går ut och äter på restaurang hela tiden. Så nu beställde jag faktiskt ett bord och fyra stolar.

Foto: TT

Annons