Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren visar upp lyckan - nya familjemedlemmen är här

08 jun, 2023, 07:02 
https://image.svenskdam.se/image-9729555?imageId=9729555&width=1320&height=689
Felicia Plåt
Pernilla Wahlgren och Oliver Ingrosso
Hela familjen Wahlgren/Ingrosso är riktigt framgångsrika. Foto: TT

Nu är Oliver Ingrossos nya familjemedlem här.

Annons

Pernilla Wahlgen har riktigt många succéer i bagaget. Från eget realityprogram, podd, show och nu ska hon även ta över det ärofyllda uppdraget på Allsång scenen. Och leda hela svenska folket i Allsång på Skansen.

Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!Brand logo
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!

Familjens succé

Och det är inte bara Pernilla som det går bra för utan även hela hennes familj är välkänd i Sverige. Både hennes dotter Bianca och Benjamin tar tagit svenska folket med storm. Och hennes äldsta son Oliver har gått i sin fars fotspår och driver en riktigt populär restaurang i Stockholm.

Förutom att familjen är riktigt framgångsrika verkar de ha en riktigt fin familjerelation och stöttar varandra genom allt. Och till allas förtjusning kom äldsta sonen Oliver med en lyckobesked i slutet av förra året. Då avslöjade han för familjen att han och flickvännen Zoe-Fay Brown väntar tillökning till familjen.

Annons

Han avslöjade det hela med att ge T-shirts till sina familjemedlemmar med tryck på. På Pernillas tröja stod det "Nonna loading...". Och då förstod hon att hon skulle bli farmor, och hon blev överlycklig.

Nya tillökningen

Den lilla bebisen förväntas komma i augusti så familjen får vänta lite till innan lillen kommer till världen. Men nu visar Pernilla Wahlgren upp att Oliver och Zoe har fått ytterligare tillökning till familjen. Nämligen en lite valp.

– Välkommen, världens gulligaste lilla nya familjemedlem!!! Ingen bebis ÄN… Men Oliver & Zoe har skaffat en ny liten hundvalp!!! Såå söt!!, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

I inlägget är det ett bildspel med bilder på när familjen gosar med den lilla hunden. Och den är riktigt bedårande. Vilket flera i kommentarsfältet håller med om.

– Det kan jag gott förstå att ni vill! SÅ SÖT!, skriver en följare.

Grattis till lille sötnosen. Bebisen o chihuahuan kommer växa upp tillsammans o bli bästa vänner, skriver en annan.

Och familjen ser riktigt lycklig ut över det nya tillskottet.

Annons