Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren visar upp nybyggda lyxvillan – då ser följarna rött: "Blir sjösjuk"

14 nov, 2022, 16:00 

Det är inte alla som uppskattar sångerskans inredning...

Annons
Pernilla tvingas bort från sitt hem – lever på hotellBrand logo
Pernilla tvingas bort från sitt hem – lever på hotell

Det må vara en av våra mest utdragna följetonger, bygget av Pernilla Wahlgrens nya lyxvilla ute på Lidingö.

Motgångarna har avlöst varandra, och det tycks aldrig bli klart för inflytt. Nu börjar saker och ting se ljust ut, och hon kan äntligen ägna sig åt finliret. Men det faller inte alla i smaken...

Stora problemet med lyxvillan

På Instagram-kontot Villa Wahlgren har den som inte får nog av Pernilla kunnat följa husbygget ta form. Men något inflyttningsdatum är fortfarande inte riktigt spikat, och det har tagit en väldig tid för att få huset klart.

En av de större motgångarna var när byggarna insåg att huset var byggt på ett högt berg. Här var problemen många. Dels var det svårt att få upp alla tunga vitvaror och möbler så högt upp, men det var också problem med att lösa en väg upp till huset.

Annons

Det var en så pass brant backe att en trappa blivit alltför hög, och gått rakt nedåt. Hur det löst sig, återstår att se. Att det ligger på ett berg går ju inte att lösa i efterhand.

"Inflyttning så snart vi kommer på en bättre lösning upp till huset" Skrev en aningen uppgiven Pernilla på Instagram-kontot i slutet av augusti.

Ingen rolig trappa att behöva bära upp matkassarna för.

Följarnas starka reaktion

Men nu verkar saker och ting ha lossnat för mångsysslaren, och det har kommit till den lite roligare delen av husbygget – inredning! För den som kikat på Wahlgrens värld är det ingen nyhet att Pernilla inte är ett fan av beigea och neutrala färger som hennes dotter Bianca, och det nya huset är inget undantag.

"Från vita väggar till färg! Nu börjar det tapetseras i huset - och som ni ser kommer det INTE att bli ett färglöst hem…!" Skriver hon på Instagram.

Tryck på den lilla pilen till höger för att se bilderna:

På bilderna är det färgstarka bilder med olika växter och träd som pryder lyxvillans väggar. Perfekt för Pernilla som beskriver visionen för huset som "färgglatt mysigt Boutique hotell", men inte riktigt för följarna.

Annons

"Bli lite yr 🥴 Men alla är vi olika." Skriver en följare som i skrivande stund har medhåll av 19 andra.

"Snyggt, men du kommer att tröttna! Inga tavlor gör sig på dom tapeterna. Det påminner mig om 70-talet, när det var mönster-hysteri i inredningen och tapeterna. Lagom är bäst! Säger detta i all välmening, var och en väljer naturligtvis själv!" Skriver en annan.

"Jag tycker också det är för murriga, i MIN smak. Skulle vara rädd för att jag skulle tröttna fort. Å sedan svårt med mattor, gardiner osv." Håller en tredje med om.

"Djungeltema verkar det som. Bara man inte blir sjösjuk." Kommenterar en fjärde.

Foto: TT/Instagram

Annons