Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens avslöjande bild på pojkvännen – nu hånas hon av hela nätet

26 okt, 2021, 15:00 
Pernilla Wahlgren hånas friskt efter att ha lagt ut en bild där pojkvännen Christian Bauer spelar en roll.
Annons
7 saker du inte visste om hertiginnan CamillaBrand logo
7 saker du inte visste om hertiginnan Camilla

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ägnade sig åt en god dos hemlighetsmakeri innan de vågade visa upp sin kärlek offentligt. Den slutgiltiga bekräftelsen kom när Pernilla la upp en bild på sig och Christian på sitt Instagram-konto.

"Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den", skrev Pernilla i bildtexten.

Pernilla Wahlgrens avslöjande bild på pojkvännen

Men med offentligheten kommer också en större utsatthet. Många vet nu om att Pernilla och Christian är ett par – och vissa kan inte hålla sig från att dra skämt på deras bekostnad.

En twittrare tyckte att Pernilla var alltför snabbt med att ösa beröm över Christian när han hade dukat upp middag åt henne.

Annons

Twittraren menade att Pernilla var lite väl lättimponerad. Hon fick medhåll från väldigt många; i skrivande stund har tweetet över 5900 gillamarkeringar.

"Han kanske klär på sig"

Och kommentarerna gick i samma linje:

"Det är som alla andra bilder och inlägg man ser där folk säger att ens respektive 'lagat mat', när de basically hällt ut massa chark-produkter på en träbricka. Det är väl tanken som räknas kanske, men 'lagat mat' är väl lite att ta i", skriver en användare.

"Vadå dukat, det är ju bara en tallrik? Hur ska de äta? Saknas ju bestick, glas, servett...?", skriver en annan.

"Imorgon kanske han klär på sig själv och tar ut en soppåse", skriver en tredje.

Annons