Pernilla Wahlgrens beslut med Christian Bauer – tar ett stort steg i relationen

30 sep, 2021, 20:09 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgrens kärlek till Christian Bauer verkar bli djupare för varje dag som går – nu tar paret ett stort steg i relationen.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Kärleken blomstrar mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer, som nu varit ett par sedan i våras. Under det än så länge relativt korta förhållandet har det nykära paret ändå hunnit med en hel del.

De har semestrat ihop i Spanien och varit på romantiska utflykter i Stockholms skärgård, men framför allt umgåtts med varandras familjer.

Både Bianca och Benjamin Ingrosso har uttalat sig om deras mammas nyfunna kärlek, och det verkar som att Christian charmat dem allihop och numera är en del av familjen Wahlgren/Ingrosso.

Men det finns en sak som Christian ännu inte fått uppleva med Pernilla.

Pernilla Wahlgren fann Christian Bauer under pandemin

Pernilla har ofta många bollar i luften, samtidigt som hon spelar in realityserien Wahlgrens värld har hon en podcast och äger butiken MiNilla som hon också designar kläder för, bara för att nämna några av sakerna. Men i grunden är hon ju trots allt artist.

Annons

När pandemin svepte över världen blev nöjesbranschen en av de branscher som drabbades hårdast. Konserter och föreställningar ställdes in och plötsligt stod artister och skådespelare utan jobb.

Under denna tid hann Pernilla å andra sidan med annat, som att ge sig ut i dejtinglivet – och som alla vet resulterade det i att hon kärade ner sig totalt i Christian Bauer.

Pernilla Wahlgren på scen igen – Christian Bauers första gång

Men i och med att de träffades under pandemitider har det inte varit möjligt för Christian att se Pernilla i hennes naturliga habitat – på scen.

Föreställningen "Pernilla Wahlgren har hybris" har legat på is på grund av restriktionerna, men nu när de hävs är det fritt fram att köra på igen.

Den 2 oktober har showen nypremiär i Västerås, och Christian kommer vara på plats i publiken!

Nyligen öppnade Aftonbladet upp till en chatt med artisten där hennes fans fick möjlighet att ställa frågor. En av följarna undrade då om Christian skulle gå på föreställningen varpå Pernilla svarade:

Annons

"Han ska komma! Han har aldrig sett mig live på scen så det ska bli kul att äntligen få visa honom showen!"

Foto: Instagram / pernillawahlgren

Annons