Pernilla Wahlgrens panik efter lyxköpet: "Vad har jag gjort"

Pernilla Wahlgrens panik efter lyxköpet: "Vad har jag gjort"

Pernilla Wahlgren är mitt uppe i bygget av sitt framtida drömhus. Men nu verkar det som att beslutet att flytta, och bygga nytt, kanske inte var en så bra idé trots allt.

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

Efter att ha bott i en lägenhet på Östermalm under en längre tid flyttade Pernilla Wahlgren för många år sedan till Lidingö. Ett par hushopp senare hamnade hon till slut i det gröna kedjehuset många har sett i Wahlgrens värld.

Men för en tid sedan berättade artisten och realitystjärnan att hon ska flytta igen, nu till sitt drömboende som hon bygger från grunden.

Huset som hon själv kallar "Villa Nilla" är på 307 kvadratmeter och är arkitektritat. Det kommer ha enorma fönsterinsläpp, pool, bar, flera balkonger och en stor terrass. Det är helt enkelt tänkt att vara en samlingspunkt för hela Wahlgren/Ingrosso-klanen.

– Det är ett jätteprojekt. Jag vet hur jag vill ha det och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig, har Pernilla berättat för Expressen.

Men nu verkar det som om den drömlika visionen kommer dröja.

Pernilla Wahlgrens lyxhus – ett jätteprojekt

Det var förra hösten som Pernilla Wahlgren gick ut med nyheten att hon tänker flytta.

Flyttankarna hade då grott under en längre tid, men det var när yngsta sonen Theo började högstadiet och bytte skola som hon kände "nu är det faktiskt dags".

– Mina barn har tjatat på mig ända sedan de flyttade hemifrån. De har tyckt att jag borde unna mig att flytta och köpa något annat. Men jag har ju trivts väldigt bra i mitt kedjehus. Men sen kom jag till en tid i livet där jag kände att det inte vore så dumt med förändring, sa hon då till Expressen.

Pernilla Wahlgrens husköp – ångrar hon sig?

Likt många andra renovationer och byggnationer drar det ofta ut på tiden, och det ser inte ut som att Pernillas drömboende blir klart inom den närmsta framtiden...

Trots att rivandet av den köpta tomten är i full gång så ser platsen mer eller mindre ut som en gruva i nuläget, men ja, den som väntar på något gott, väntar ju aldrig för länge! Eller?

När Pernillas vän och kollega Johan Pråmell befinner sig på byggplatsen publicerar han en video, varpå Pernilla återpublicerar den med texten "Vad har jag kööööpt för tomt??!!!!!!!"

Foto: TT

LÄS MER: Bilderna på Pernilla Wahlgren alla pratar om – har gift sig: "Sjukaste jag gjort"

LÄS MER: Chocken! Steffo Törnquist berättar om pengarna – 40 miljoner kronor

LÄS MER: Splittringen i Williams och Kates äktenskap – bilderna visar sanningen