Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Pernilla Wahlgrens bröllopslycka – 31 år senare

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgrens egna ord om stora bröllopslyckan!

Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer
1:30

Efter reklamen: Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

(1:30)

Slå på ljud

Vi är vana att se henne i tv och på teaterscenen. Pernilla Wahlgren är känd för att ha många bollar i luften och hennes kalender kan inte annat än beskrivas som fullspäckad.

Hon har även fullt upp med sitt drömprojekt. I augusti var det tänkt att hon ska flytta från det gröna kedjehuset på Lidingö och in till sitt nya drömhus – men dessvärre har det dragit ut på tiden.

– Nu är det då snart dags för kök och badrum och alla stora saker att levereras men de kommer inte upp till huset. Jag måste hyra en lyftkran för att de ens ska kunna komma in i huset. Vad kostar det liksom? sa Pernilla Wahlgren i podcasten Wahlgren och Wistam.

Pernilla Wahlgren om bröllopslyckan

Mitt i byggkaoset har det hänt lite trevligare saker i Pernilla Wahlgrens liv. Under måndagen gifte sig inredningsdesigner och bästa vännen Susanne Nordström med sin Peter Severgårdh.

Pernilla Wahlgren närvarade på bröllopet och hade till och med hjälpt till att hitta en bröllopsfotograf. På Instagram delade hon med sig av sagolika bilder från vigseln vid vattnet på Djurgårdens båtvarv.

” lördags gifte sig min bästa vän Susanne Nordström med sin livskamrat Peter Severgård , efter 31 år som förlovade!” skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

Oro efter Pernilla Wahlgrens besked – följarnas varning: "Inte helt genomtänkt"

Pernilla Wahlgren tvingades lämna bröllopet

Pernilla Wahlgren skriver vidare att hon även fick äran att bestämma musiken när Susanne Nordström leddes fram till altaret. Låtvalet föll på sonen, och Susannes gudson, Benjamin Ingrossos låt ”Smile”.

Vigseln ägde rum runt 15-tiden, men Pernilla Wahlgren hann inte stanna speciellt länge. Som bekant är schemat fullspäckat och hon i ständig rörelse.

”Kl 16 stod jag på scen på Cirkus! Snabba puckar, men det funkade utmärkt! ÄLSKAR er Peppe & Susanne! Må ni leva lyckliga i över 30 år till..!” skriver Pernilla.

Hon avrundade sedan kvällen med en middag med sin stora kärlek Christian Bauer, vilket även det dokumenterades på sociala medier.

”Hemmamiddag med min kärlek”, skriver Pernilla.

Foto: TT/Instagram