Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens chock efter Malin Berghagens bild – orsakar total förvirring

14 apr, 2024, 06:00 
Vendela Lönnqvist
Det är inte lätt när det är svårt!
Annons

Livet flyter på i sin raska takt för Pernilla Wahlgren, 56.

Pernilla Wahlgrens vägran på middagen med kungen & SilviaBrand logo
Pernilla Wahlgrens vägran på middagen med kungen & Silvia

Pernilla Wahlgrens hyllade insats i "Allsång på Skansen"

Karriären har hon på det torra samtidigt som familjen har växt – både med framgångar och medlemmar.

– Jag har blivit farmor, jag har gift mig, i hemlighet dessutom, väldigt härligt. Och jag har varit och kollat på Benjamin som har gjort sin otroliga turné under sommaren, Bianca öppnade pop-up med CAIA sin första butik på NK som har blivit ett enormt stort event, säger Pernilla i en intervju med Svensk Damtidning.

Inte att glömma är ju Pernillas hyllade insats som programledare för sommarens "Allsång på Skansen", som fick fem av fem från flera tidningar och hyllningarna strömmade in från vänner, kollegor och familj långt efter sista avsnittet sändes.

Annons

Malin Berghagens sorg efter pappa Lasses död

Mindre roligt hade Malin Berghagen förra året. I mitten av oktober nåddes omvärlden av beskedet att hennes pappa, den folkkära artisten och Allsångs-ledaren Lasse Berghagen, gick bort efter en tids sjukdom.

”Lars Berghagen, vår Larsan, har i dag stilla somnat in efter en längre tids sjukdom. Som vi tidigare berättat genomgick han en hjärtklaffsoperation i september som kroppen aldrig återhämtade sig ifrån”, skrev familjen i ett mejl till TT.

Hela landet föll i sorg och Malin har sedan dess bearbetat sorgen genom att skriva av sig på sin blogg.

Lyckan för Malin Berghagen – nya familjemedlemme

Men Malin använder också bloggen till att skriva om livets toppar. I mars i år kunde hon glatt meddela att familjen fått ett tillskott – i form av lilla valpen Nala!

Annons

– Namnet förstår ni säkert kommer av att hon ser ut som ett litet lejon och här där jag sitter och betraktar hennes lek på golvet när hon hoppar runt tennisbollen som retas med henne, påminner hon om den lek Simba och Nala hade i filmen Lejonkungen. Namnet är helt rätt!!, skrev Malin på bloggen.

– Det ska bli spännande och se hur Nala faller in i sin roll i vår familj. Välkommen Nala till en familj där alla färger av personligheter finns. Vi har längtat efter dig, avslutar hon inlägget.

Vid tiden befann sig Malin och familjen i den hektiska valp-tiden.

Malin Berghagen om nya tillskottet i familjen

Nu har det dock gått några veckor och Nala har blivit en självklar och älskad medlem i familjen Berghagen.

"Update Nala ♥️ : 12 veckor gammal och hon har varit hos oss nu en månad. Redan har hon helt förtrollat familjen med sitt mjuka sätt. Redan nu lyssnar hon och tar av allt vi lär henne. Så duktig!!", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Annons

"Jag har morgonpasset och Martin har kvällspasset. Martin står för mest för ordning och reda och jag mest för kramar och gos. Bästa jag vet är våra promenader. ♥️ Sådan lycka!!"

Lasse Berghagens känslosamma uppträdande – tokhyllas i TV4Brand logo
Lasse Berghagens känslosamma uppträdande – tokhyllas i TV4

Pernilla Wahlgrens förvirring

I kommentarsfältet, fyllt till bredden av glädjetjut från såväl följare som vänner, har ingen mindre än Pernilla Wahlgren också valt att lovorda lilla Nala.

Men det var en av bilderna från inlägget som förvirrade artisten rejält. Skrolla i inlägget ovan för att ta del av bilden som fångade Pernillas uppmärksamhet.

"Såå gullig! Och VEM ligger på soffan med vovven?! Ser ju 100% ut som Benjamin", skriver Pernilla som tillslut fick svar på sin fråga av Malin:

"Hahaha det är vårt egna musikgeni så det var rätt nära på sätt och vis. Isak!"

Tur att de båda rätt ut förvirringen!

Annons