Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Malin Berghagens känslosamma upptäckt om pappa – sex månader efter Lasses död

06 apr, 2024, 19:20 
Lasse Berghagen och Malin Berghagen
Malin Berghagen har gjort en upptäckt kring pappa Lasse Berghagen som spelar på känslosträngarna – ett halvår efter hans bortgång.
Annons
Så var Lasse Berghagens sista svåra tidBrand logo
Så var Lasse Berghagens sista svåra tid

Den 19:e oktober gick Lasse Berghagen ur tiden 78 år gammal. Kvar blev ett land - och framför allt en familj - i sorg.

Dottern Malin Berghagen var vid hans sida under den sista tiden. Och nu, efter Lasse lämnat oss, är han kvar i hennes tankar.

Ja, trots att Lasse inte längre är i jordelivet ger han fortfarande Malin många insikter. Nu delar hon med sig av just en sådan.

Malin Berghagens insikt kring pappa Lasse

Det råder inga tvivel om att Lasse och Malin hade en mycket nära och speciell relation. Det var tydligt både innan och nu efter hans död.

Perioden efter Lasses bortgång har såklart varit tuff för Malin. Vid ett tillfälle fann hon sig på akuten efter att ha försökt finnas där för alla andra i sorgen – men glömt sig själv.

Annons

Den senaste tiden tycks dock Malin ha landat mer i sorgen. Och kanske är det inte konstigt att insikter då också kommer?

Nu kan Malin dela med sig av tankar kring Lasse. Många pappa-minnen har kommit till henne och med det förståelse för varför hon blivit som hon blivit – men också reflektioner kring det hon inte vet än:

"Igår var mina tankar hos mamma. Idag är dom hos pappa. Två starka personligheter som satt spår i den människa som nu är jag. Jag är trygg i min tro men nu när pappa är på andra sidan önskar jag att han kunde liksom ge mig ett tecken om hur det egentligen är där på andra sidan", skriver Malin på Instagram.

Hon fortsätter:

"Finns Nangijala pappa… nu när du har svaren. Nåväl… Hoppas det blev precis som du önskade där i himlen bland stjärnorna ♥️ Kram Malin".

Lasse Berghagens sista tid i livet

Lasse tillbringade den sista tiden i sitt liv på sjukhus och under sjukdomsperioden betonade Malin på sin blogg att hennes pappa var en kämpe.

I september var Lasse nedsövd en period, för att sedan vakna igen. Något som gav honom några veckor till med sin familj. I slutet beskrev Malin hur hon satt bredvid sin pappa och höll hans hand.

Foto: TT

Annons