Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens förbud – på begäran av Bianca Ingrosso: "Det är nog nu!"

05 aug, 2021, 17:00 
AvIndra Nordemar

Bianca Ingrosso är trött på sin mammas snack. Nu har hon satt upp ett förbud för Pernilla Wahlgren.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Pernilla Wahlgrens relation med Christian Bauer har varit en av de mest omtalade sedan de gick ut med kärleksnyheten. Med tanke på att Pernilla friskt delar med sig av detaljer om romansen så är det kanske inte så konstigt, men somliga tycker att vissa detaljer bör hållas privat...

Bianca Ingrosso vill inte höra om hennes mammas sexliv, vilket visserligen är förståeligt, så nu har hon satt upp en regel – Pernilla måste skippa sexsnacket.

Biancas Ingrosso förbjuder Pernilla Wahlgren

I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla att det kommer ske en förändring, för Biancas skull.

– Jag har lovat henne att inte prata någonting om mitt sexliv, mitt icke-befintliga sexliv kan vi ju säga här i podden för att lugna unga lyssnare som är oroliga. Nej, det är klart att jag inte har ett icke-befintligt sexliv, men jag ska inte prata om det. Jag ska inte sexskryta, det är nog nu!

Annons

Pernilla Wahlgren sexsnack om Christian Bauer

Pernilla har inte direkt varit snål med att dela med sig av intima detaljer sedan hon träffade Christian. Nyligen publicerade hon ett inlägg på Instagram där hon skämtsamt hintade om parets sexliv.

”Vi tillför också så otroligt mycket i varandras liv! Jag troooor att han tycker att den här lilla tjäjen tillfört en hel del skratt & glädje i hans liv, sedan jag kom in i hans. Och han i mig . MITT menar jag. Du & jag Mr Bauer. Jag älskar dig, min sexiga lilla Skärgårds-hunk..!"

Så hur det ska gå för Pernilla att hålla tungan rätt i mun, ja det återstår att se!

Foto: Instagram / PernillaWahlgren, TT

Annons