Pernilla Wahlgrens ilska efter upptäckten – hotar med att hoppa av: "Psykfall"

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren är så rasande efter en jobbig upptäckt att hon nu hotar med nedläggning.

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren är en upptagen kvinna. Inte nog med att hon har en karriär med en uppsjö olika uppdrag och framträdanden att hantera – hon har också ett fullspäckat privatliv med en ny kärlek, barn och vänner som pockar på uppmärksamhet.

Men tidigare i augusti valde Pernilla att ta upp något hon lagt åt sidan. Sin blogg.

"Ja, jag VET att jag har varit borta från bloggen alldeles för länge….!!! Förr i tiden så älskade jag att sätta mig ner och skriva till er, och jag hade även TIDEN till det. Men dessvärre är det så att Instagram har tagit över mer och mer – och till slut räcker inte tiden till för alla mina jobb, inspelningar, samarbeten, privatliv och bloggen också", skrev Pernilla i sitt comeback-inlägg.

Pernilla Wahlgrens ilska – hotar med att hoppa av

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Pernilla uppskattar inte att det sprids skvaller om hennes familj!

Men glädjen över comebacken blev tyvärr kortvarig. Pernilla fick en chock när hon tittade i sitt kommentarsfält.

I hennes ögon hade diskussionen där spårat ur fullständigt och blivit till en kittel av skvaller och smutskastning av hennes familj, exempelvis hennes barn Bianca och Benjamin.

”Nu är det så här. Om jag ska tycka att det är KUL att fortsätta att blogga, så blir jag tydligen tvungen att ha en liten vett och etikett-skola mer vissa av er som skriver vissa kommentarer här på bloggen. Jag kan inte ha en blogg och dela med mig av mitt liv med bilder och text som det är och ser ut – och sedan behöva försvara mig inför människor som PÅ RIKTIGT tror att det som står på skvallersajter som FB är sant…?!!! Är ni från vettet?!! Vem LÄSER ens denna skit?! Det är ju en SKVALLERTRÅD med Krösamajor som är inne och hittar på , ljuger och försöker verka som att de vet något de inte vet. FATTAR ni inte det?!”, skriver Pernilla och fortsätter:

”Tro mig. Jag slutade läsa på FB för över 17 år sedan – när jag jag träffade Theos pappa och insåg hur mycket skit det stod om honom- och om mig – som ABSOLUT inte var sant!! Jag blev bestört över hur mycket tid och energi vissa lägger på sitta och skriva rena lögner på detta forum – som är till för Psykopater skulle jag säga. Vilken vettig person som helst förstår väl att 90 % av det som står där INTE är sant."

Därefter kommer Pernilla med ett ultimatum. Hon öppnar för att stänga ner bloggen – om läsarna inte skärper till sig.

"Jag kommer ALDRIG att gå in och läsa på FB, eller 'ta till mig' av vad psykfall skriver där, eftersom jag har läst vad som skrivits om mig och min familj tidigare – och VET hur LÅNGT ifrån sanningen det som står där är! Så nu säger jag STOPP till att min blogg ska bli nåt jäkla skvaller-forum!!! Jag kommer ta bort alla kommentarer som inte är relevanta till mina blogginlägg. Eller så slutar jag bara att blogga helt enkelt", skriver Pernilla.

LÄS MER: Silvia och familjesjukdomen – planen med kungen: "Viktigt"

LÄS MER: Kungens okända ungdomskärlek – kunde ha blivit Sveriges drottning

LÄS MER: Hemliga spelet bakom kungaparets vaccinering

LÄS MER: Kungafamiljens värsta kris någonsin – spelet bakom avslöjas