Pernilla Wahlgrens lyxhus i Spanien – spana in bilderna här!

Pernilla bor på Lidingö men 2018 köpte hon även ett hus i Spanien, i närheten av Marbella.

Pernilla Wahlgren bor lyckligt på Lidingö, där hon inom en snar framtid flyttar till en nybyggd villa. Men hon har även ett hem i Spanien. 2018 fann hon ett rosa drömhus som hon föll för. Numera spenderas många kväller ute på den stora terassen med havsutsikt.

Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

Det var när Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso besökte Marbella i Spanien som lusten av att bli husägare i landet började gro. Och efter att hon spanat in några hem fann Pernilla äntligen boendet som hon hade letat efter.

”I dag var en stor dag i mitt liv! Ett nytt kapitel börjar nu... Befinner mig i Spanien, dit jag flög i går morse. Och i dag har jag varit på Advokatbyrån och skrivit på alla papper och fått nycklarna till mitt nya hus i Marbella!! Alltså det känns så stort och vuxet så jag nästan smäller av.”, skrev hon på sin Instagram 2018.

"Villa Nilla"

Huset är rosa och Pernilla kallar det för "Villa Nilla" och "Casa Rosa". Det ligger på den spanska solkusten, "Costa del sol", och har en stor terass med en fantastiskt utsikt över takåsar och hav. Självklart finns det även flera rum så att alla barn och vänner får plats.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens dolda sjukdom – lidandet bakom kulisserna i Masked Singer

Själv har Pernilla sagt att den rosa drömmen ligger i Marbella, men enligt uppgifter från andra Spanien–boende ska huset ligga i Benahavis, vilket är cirka 25 minuters bilresa från Marbella.

"Så här GLAD är man när man precis har BLIVIT HUSÄGARE & fått nycklarna till sitt eget snart ROSA HUS i Marbella!!! Här kommer jag & kidsen att trivas!", skrev hon på Instagram i samband med husköpet.

Pernilla på semester med nya kärleken

Nyheten om att Pernilla träffat någon ny har nog inte undgått någon.

Nu har hon dessutom tagit med sig sin nya kärlek till huset i Spanien. Och från hennes Instagram-inlägg verkar det som att hon är lyckligt kär – efter 13 år som singel.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens intima avslöjande om nya kärleken

"Han har dukat och gjort mat" "Och så har han tagit fram mitt favoritsalt också!!! Orkar inte...!!" skriver hon, och senare uppdaterar hon ytterligare om glädjen hon just nu känner: ”Tack C för att du kom in i mitt liv”.

Även brorsan Nichlas Wahlgren kommenterar sin systers lycka: "Syrran har skaffat kille, jag har skaffat infravärme, båda värmer en kall lördagkväll".

På sin Instagram visar Pernilla stolt upp bilder på sitt spanska hem.