Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens nya problem med lyxvillan – kostar miljoner: "Huset är ju nytt?!"

27 jan, 2024, 20:38 
Pernilla Wahlgren har upptäckt ett nytt problem med sitt påkostade lyxhus, som kostar miljoner
Annons

Stjärnan Pernilla Wahlgren kommer inte ha många lugna stunder framöver. Hon har precis begett sig ut på turné med föreställningen Pernilla Wahlgrens Happy Ending, och kommer tillbringa våren på scen runt om i landet.

Men mitt i show-bubblan har hon stött på problem på hemmaplan. Pernilla berättar om nya problemet med lyxbygget.

Pernillas strul med lyxhuset – kostar 200 000 kronor!Brand logo
Pernillas strul med lyxhuset – kostar 200 000 kronor!

Pernilla Wahlgrens många problem med lyxbygget på Lidingö

Pernilla Wahlgrens husbygge på Lidingö har varit en riktig följetong. Bokstavligt talat, huset "Villa Wahlgren" fick sig faktiskt en egen tv-serie!

För visst fanns det mycket att fastna i, vägen till Pernillas drömhus var allt annat än smärtfri. Huset är byggt på ett berg, något som var som upplagt för problem.

Det var till exempel många vändor kring husets tillgänglighet, och eftersom det låg på en sådan höjd blev det riktigt branta och långa trappor upp till huset. Då var Pernilla också tvungen, av lagen, att bygga en trapphiss. Men det fungerade inte som den skulle – trots att Pernilla la stora summor på den.

Annons

– Vår trapphiss är under ALL KRITIK!!! Den har ALDRIG funkat när min mamma varit här – och hon som VERKLIGEN skulle behöva den då hon knappt kan gå!!! Såååå förbannad och LESS nu!!! skriver en minst sagt arg Pernilla på Instagram efter upptäckten.

Dessutom var det problem med värmen i huset, och Pernilla berättade på Instagram att man glömt borra för bergsvärme, något som alltså fick göras efter inflytt.

Inifrån Pernilla Wahlgrens nya villa, en flygel
Wow – det var värt mödan, Pernillas hus är så vackert!

Pernilla Wahlgrens nya problem med lyxhuset – som är så dyrt

Värmen var på plats – men då kom sommaren och nästa problem. Det gick att få huset varmt, men det blev helt enkelt för varmt när temperaturen utomhus steg.

Annons

– Värmen i huset är BRUTAL då de missat att installera motorn till luftgenomströmmningen till huset..! Perfekt en sommar som denna….!, skrev Pernilla då.

Och visst är det husets uppvärmning som strular nu igen, när det slår köldrekord runt om i landet. Till skillnad från i sommar tvingas Pernilla pälsa på sig rejält i sitt hem – för värmepannan lagt av.

– Värmepannan har lagt av. Men vad gör det när man kan inta morgonkaffet i flanellpyjamas, , tubsockor, fårskinnstofflor och värmande schal runt halsen…! 🙌😍 Ps. Sov även i allt - utom tofflorna och schalen ! 👍🛌

I kommentarsfältet häpnar folk över hur det kan hända ett så nytt hus. Huset har dessutom kostat miljoner att bygga – och bara tomten gick loss för dryga 8 miljoner kronor.

"Huset är ju nytt! Hur kommer det sig?" frågar sig en av många följare.

Pernilla Wahlgren

Foto: TT

Annons