Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens ofantliga skräck – berättar om traumat med hundarna: "Hugger av huvudet"

11 feb, 2024, 16:30 
Vendela Lönnqvist
TT
Pernilla var med om något riktigt obehagligt hemma i huset...
Annons

Man kan nog lugnt påstå att Pernilla Wahlgren, 56, just nu befinner sig i sina bästa dagar.

Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Pernilla Wahlgrens framgångsrika karriär

Från att som 18-åring kliva ut på Melodifestival-scenen till att lyckas bli Sveriges kanske främsta realityprofil, och allt däremellan, har hon minst sagt säkerställt en trygg framtid.

Idag är hon inte bara en känd sångerska och tv-profil, hon har även rattat "Allsång på Skansen", suttit som jurymedlem i "Masked Singer Sverige" och driver flera bolag. Dessutom har hon en podcast tillsammans med Sofia Wistam och är dessutom aktuell med sin egna scenshow.

Pernilla har blivit farmor

Och framtiden? Ja, den slipper hon dessutom möta ensam – tidigare i vintras fick hon äntligen säga ja till kärleken Christian Bauer, 57.

Annons

Men inte nog med det – Pernilla har dessutom blivit farmor för första gången när hennes äldsta son Oliver fick barn tillsammans med sambon Zoe Fay Brown.

Detta och lite till hoppas tittarna får ta del av i nya säsongen av "Wahlgrens värld", som har premiär i februari.

– Det har varit ett händelserikt år. Jag har blivit farmor, jag har gift mig, i hemlighet dessutom, väldigt härligt. Och jag har varit och kollat på Benjamin som har gjort sin otroliga turné under sommaren, Bianca öppnade pop-up med CAIA sin första butik på NK som har blivit ett enormt stort event. Man får följa mitt och Christians liv, mina föräldrar, så det är mycket som händer, säger Pernilla i en intervju med Svensk Damtidning.

Annons

Men allt är inte alltid guld och gröna skogar för artisten.

Pernilla Wahlgrens trauma med hundarna

Det är nämligen i senaste avsnittet av Pernillas och Sofias podcast som sångerskan berättar om en riktigt obehaglig händelse som inträffade i nya villan på Lidingö.

– Hundarna bor hos oss, och det hände ett sånt trauma. Jag släpper ju ut hundarna på kvällarna innan vi går och lägger oss för då behöver vi inte ta en promenad, så de kissar i trädgården. Och så släppte jag ut båda två och väntar i dörröppningen på att de ska komma in, inleder Pernilla.

Hon förklarar att ingen av hundarna är särskilt förtjusta i kylan, och att kisspausen på kvällarna brukar gå väldigt fort för de små krabaterna.

– Sammy springer in och då står jag och väntar på att Dino ska komma, och jag bara "Dino!", så går jag några varv runt huset och tillslut inser jag att han inte är där.

Linus Wahlgren om lönen från storasyster Pernilla: ”Väldigt mycket...”Brand logo
Linus Wahlgren om lönen från storasyster Pernilla: ”Väldigt mycket...”

"De biter av huvudet"

Pernilla förklarar vidare att de har haft problem med en stor räv som smyger omkring runt huset och i området om kvällarna. Och enligt Pernilla finns risken att så pass stora rävar inte äter upp dem, utan nästan snäppet värre:

– De hugger av huvudet, de biter av huvudet och gräver ner det... Jag vet inte, det är fruktansvärt. Men googlar man så är det tydligen det de gör med små hundar.

Till slut ringer sonen Theo till en förskräckt Pernilla och lugnar genast ner sin mamma – lilla Dino har hittat tillbaka hem till ytterdörren oskadd.

Pjuh!

Annons