Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens ord till Peg Parneviks föräldrar efter bilderna i TV4

25 nov, 2023, 20:30 

Pernilla Wahlgren har tittat på Så mycket bättre.

Annons

En ny säsong av TV4-succén Så mycket bättre rullar i rutan, och en ny skara artister har flyttat in på Grå gåsen på Gotland.

En av dem är Peg Parnevik, som toppat listorna med sina tolkningar. Nu har Pernilla Wahlgren något att säga om hennes insats.

5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”Brand logo
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”

Peg Parneviks rädsla inför Så mycket bättre

Peg tillhör den fasta skaran gäster i årets säsong, ihop med Ellen Krauss och Mapei. Hittills har Pegs insatser i programmet inte kunnat beskrivas som något annat än en succé. Hennes tolkning "Bättre nu" ligger till exempel etta på streamingjätten Spotifys topplista.

Annons

Hon slog igenom i familjerealityn Parneviks, där man fick följa föräldrarna Mia och Jesper och resten av familjen. I samband med det släppte hon sin första låt Ain't no saint som blev en omedelbar hit.

Men det var inte helt utan oro som Peg tackade ja till programmet. För Expressen berättar hon att hon kände sig tvungen att bevisa sig för de andra deltagarna.

– Det kände jag verkligen. Alla andra var så musiker och konstnärer. Och sen så är det jag som är kändisbarn, influencer och typ poddare.

Peg Parnevik
Annons

Pernilla Wahlgrens ord till Mia Parnevik efter bilderna på Peg

Och bevisa sig, ja, det gjorde hon. I en intervju med Aftonbladet berättar Peg att hon kunde förstå kritiken inför sin medverkan, och att till och med deltagaren Lasse Holm var skeptisk – men omvändes.

– Jag fattar på ett sätt. Även Lasse Holm sa det till mig här att ”jag hade lite fördomar även jag, för jag känner din farmor och farfar och tänkte att ’hon fick väl platsen för att hon är kändisbarn’ men du har verkligen bevisat dig”.

Annons

Lasse Holm är inte den enda veteranen i branschen som imponerats av Peg. Nu delar Pernilla Wahlgren en bild på Peg på Instagram, när hon tittar på Så mycket bättre:

"Också otrolig!! Så fin, ärlig och grym är du" Skriver Pernilla.

Hon skickar även med några ord till Pegs föräldrar Mia och Jesper Parnevik, och uppmanar dem till att vara stolta:

"You must be proud"

Foto: TV4

Annons