Pernilla Wahlgrens oro – efter familjemedlemmens sjukdomsbesked

07 dec, 2022, 05:00 
Pernilla Wahlgren
En familjemedlem Pernilla håller varmt om hjärtat har råkat ut för sjukdom.
Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgrens stora familj kan vara svår att hålla koll på – samtidigt väldigt lätt. De syns ju både här och där, i alla möjliga olika sammanhang dyker det upp en Wahlgren, Ingrosso eller Schollin.

Förutom alla sångfåglar, entreprenörer och skådespelare i familjen förgylls deras dagar också av ett gäng pälsklingar. Men nu har en av familjemedlemmarna, hunden Frankie, insjuknat.

Hundens tragiska bortgång

Pernilla och Bianca har delad vårdnad över hundarna Dino och Sammi, varav Dino har hängt med längst tid. Han kom in i familjens liv efter att hunden Marqy tragiskt gick bort i en olycka.

Recept.se Nyhetsbrev

– Tanken var egentligen inte att skaffa hund så snabbt efteråt när sorgen var som störst, men när jag ramlade över dessa bilder på Dino på blocket, så kände jag bara att; Här är han! Här är vår nya hund..! skrev Pernilla på sin blogg på Dinos 1-årsdag.

Annons

2018 flyttade Sammi in som liten valp. Sammi är en blandning mellan en Chihuahua och Pomeranian, och Pernilla ansträngde sig för att Dino inte skulle känna sig avundsjuk på all uppmärksamhet den urgulliga valpen fick. Men visst kommer de bra överens!

Pernillas ord efter sjukdomsbeskedet

När Pernilla valde mellan sina valpar hade hon även hunden Frankie hemma hos sig på prov, som också råkar vara Sammis bror. Han flyttade däremot till kusinerna, och togs hand om av svägerskan Jessica Wahlgren och brodern Linus Wahlgren.

Det var ett svårt val, och ett tag funderade Pernilla på att behålla båda hundarna, men insåg att det skulle bli för mycket. Men hon håller fortfarande den lilla hunden varmt om hjärtat, och hon har till och med gjort ett erkännande:

– Jag kan säga det helt ärligt, jag ångrar att jag inte valde Frankie. Jag har inte vågat säga det förut, sa Pernilla förra året i podden.

Det måste därför kännas jobbigt när Frankie nu tyvärr insjuknat. Jessica Wahlgren berättar på Instagram att han nu är utskriven från sjukhuset, efter en tuff tid.

Annons

"Inflammation i tarmarna ”bara” men har kräkts så sjukt mkt att han var tvungen att ligga kvar hela helgen och få dropp. Vår älskade lilla Frankie. Hoppas han får vara frisk nu för det här var en pärs för hela familjen"

I kommentarsfältet stöttas familjen, inte minst av Pernilla Wahlgren som är lättad över att Frankie är hemma igen:

"Åh äntligen!!! ❤️❤️❤️"

Foto: TT

Annons