Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens oro för Bianca Ingrosso – inte lycklig

20 aug, 2021, 18:15 
AvIndra Nordemar

Bianca Ingrosso känner ingenting, och hon förstår inte varför. I hennes senaste video på Youtube berättar hon nu att hon bara är lycklig när hon "festar".

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

När Bianca Ingrosso gjorde entré på Sollidenscenen under Benjamin Ingrossos kväll i "Allsång på skansen", fick hon stående ovationer från publiken. Men trots det lyckade framträdandet kände hon ingenting när det väl var över.

– När jag gick av scenen på ”Allsången”, var jag extremt avtrubbad och kände noll, vilket är lite trist, berättar hon i sin senaste video på Youtube.

Bianca Ingrosso om känslorna: "Bara lycklig när jag festar"

Det verkar som att Bianca har stängt av sina känslor under en längre period. I videon berättar Bianca att hon den senaste tiden inte kunnat närma sig sina känslor överhuvudtaget.

– Jag vet inte om det är på grund av min spiral eller att jag bara tvingat mig själv för att klara av det här livet, så måste jag bara stänga av. Så jag känner ju inte så mycket, ingenting faktiskt.

Det får henne att inse att det finns några få tillfällen då hon faktiskt är lycklig, men att det kanske inte är så hälsosamt att bara känna glädje i just de stunderna.

Annons

– Enda gången jag verkligen känner någonting, att jag lever och har kul och känner endorfiner, det är när jag festar, vilket jag tänker inte är så sunt, säger hon och fortsätter:

– Det kanske är sämre att fortsätta på det spåret då och bättre att trappa ned på det för att få hälsosamma endorfiner i stället.

Pernilla Wahlgrens oro för dottern Bianca Ingrosso

När Bianca och hennes vän Alice Stenlöf tidigare hade podcasten "Om du säger A får du säga B", berättade hon även då om en osund relation till alkohol. Ibland kunde hon bli alldeles för full och inte minnas något dagen efter.

– Sen vaknar jag upp och har typ sex-sju personer jag måste be om ursäkt till och jag minns ju ingenting, berättade Bianca då i ett avsnitt.

Pernilla Wahlgren uttryckte då sin oro för sin dotter, och menade att hon måste lugna ner sig.

Även om problemen kanske inte är desamma i dag, finns det troligtvis ingen mamma som vill att ens dotter endast ska vara lycklig när alkohol är inblandat.

Vi får hoppas att Bianca mår bättre snart!

Foto: TT

Annons