Carolas stora avslöjande om kärlekslivet: "En väldoftande man..."

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist har avslöjat vad som händer i hennes kärleksliv.

Allt om Carola Häggkvist!
Slå på ljud

Carola Häggkvist har haft en rad uppmärksammade kärlekshistorier – men nu har hon hamnat i något av en relationstorka. Det berättade hon senast om i en brutalt ärlig Aftonbladet-intervju.

– Vilket kärleksliv? Så är det liksom, sa Carola till tidningen.

– Det låter som en nolla! Obefintligt! Mina mobiler lägger ner, jag kommer inte ens in på några dejtingappar längre, tänkte jag säga.

Carola Häggkvist om kärlekslivet och tillvaron som singel

Men Carola ger inte upp. På Instagram har hon lagt upp en bild där hon luktar på en blomma och lägger till att hon saknar en lika "väldoftande man" att få snusa in sig hos.

"En del säger att ’han kommer när man minst anar det.’ En del säger att man bör ’tala ut/visualisera vem det är man söker’.. En del tror på att knäppa sina händer och be, en del tror på via sina vänskapskontakter, en del tror på dejtingsidor, en del tror på ödet, via jobbet, fritidsaktiviteten, gymet, en del har gett upp hoppet, en del hoppas fortfarande, en del har för mycket eget i sitt liv att ta hand om, en del ’ser inte skogen för alla träden’, en del är kvar i gamla föreställningar, en del tror på att vänta, en del tror på att skynda och söka, en del har tillräckligt mycket med sina barn att ta hand om, en del har kanske det tillräckligt bra ändå utan partner helt enkelt…", skriver Carola.

Det finns alltså ingen ny kärlek i Carolas liv för tillfället. I alla fall inte just nu.

"Men tror mig veta att jag i långa loppet skulle bli mer tillfreds i tvåsamhet i framtiden än att vara och bära allt själv. Inte minst för barnens skull så är det fint med två vuxna i ett hem, det tror jag på! Jag hejar fortfarande på familjen. Kärlek och hopp till oss alla!", skriver Carola.

LÄS MER: Julvärdarnas okända tragedier: "Slutade fira jul"

LÄS MER: Kungliga älskarinnorna träder fram – avslöjar allt

LÄS MER: Mona Tumbas kärlekskamp: ”Jag förlät Sven för otroheten”

LÄS MER: Kartläggning! Så har kungligheterna brutit mot corona-restriktionerna