Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas pojkvän Christian Bauers ord om Christina Schollin skapar förvirring

27 jul, 2022, 13:30 

Det här gick ju inte riktigt ihop – eller?

Annons
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla WahlgrenBrand logo
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren

Efter en lång singelperiod var det äntligen dags för Pernilla Wahlgren att slå sig till ro och hitta kärleken igen. Det gjorde hon i ingen mindre än modellen och entreprenören Christian Bauer, som flitigt syns på hennes sociala kanaler.

Christian verkar onekligen omtyckt, av både Pernilla såväl som hennes familj. Men när han skrev några välvalda ord till Pernillas mamma Christina Schollin gick det inte riktigt ihop.

Frågan till Christian

Pernilla Wahlgren är ju en av landets mest offentliga och bjussiga personligheter, och det har pojkvännen Christian glatt fått ta. Efter att han klev in i schlagerdrottningens liv har hans tillvaro förändrats mer än att han har frukostsällskap.

När romansen uppdagades undrade många om de skulle få se en glimt av mannen i Pernillas liv i realityserien Wahlgrens värld. Han är ju trots allt en del av Wahlgrens värld numera. Och ja, så blev det också. Sakta men säkert dök han upp framför linsen, och är numera ett självklart och uppskattat tillskott.

Annons

Men att helt plötsligt bli tv-stjärna kanske inte hade fallit alla i smaken.

– Vi frågade: "Kan du tänka dig?" och han sa ja. Han säger alltid ”om du vill, jag gör vad du vill”. Härligt att träffa en kille som gör vad jag vill, sa Pernilla till Aftonbladet och fortsätter:

– Han är väldigt easy going, det kanske har att göra med att han har jobbat mycket som modell att han är van att vara framför kameran. Han är verkligen sig själv. Jag tycker att han är modig och bjussig som är med när vi frågar.

Rutinerad framför kameran!

Mystiska kommentaren

I programmet har vi bland annat fått se när Pernilla hade nypremiär för showen Hybris, och självklart var pojkvännen på plats för att stötta henne. På hotellet mötte han dessutom upp Hans Wahlgren och Christina Schollin, för en liten skål innan det bar av till arenan.

Annons

Relationen såg härlig ut, och Christina har flera gånger uttryckt att hon är glad för hennes dotters skull. Det hela blev om än mycket tydligare när Christina valde att lägga ut en bild på turturduvorna på Instagram, följt av en varm kärleksförklaring.

"Lycka för mig är att se mina barn lyckliga ❤️❤️❤️❤️. Titta bara på dessa två ❣️❣️. Bilderna lånade från Pernillas Instagram! Älskar er❤️❤️" Skrev hon under bilden på Bauer och Wahlgren.

Christian Bauer väljer att svara, och här väcks det lite frågetecken.

"Åhhhh älskade svärmor, vi älskar dig också 🙏🏻❤️" Skriver han.

Men just svärmor, det blir man ju först ens barn har en äkta make, och så vitt Pernilla informerat följarna om är hon och Christian ännu inte förlovade...

Foto: TT

Annons