Sanna Nielsen kritiseras efter beteendet i Allsång på Skansen – tvingas svara

27 jul, 2022, 07:00 

Nu berättar programledaren.

Annons

Sommaren står i full blom, och det avslöjas om inte annat på tv-tablån. Våra allsångs-drottningar Sanna Nielsen och Lotta Engberg har intagit varsin scen och underhåller oss med ljuvlig musik och många skratt sommaren i ända.

Men det är inte bara en dans på rosor. Nu svarar Sanna Nielsen på kritiken hon tvingats utstå under säsongen.

Plötsliga beskedet – lämnar

Det var kort innan den nya säsongen av Allsång på Skansen som Sanna Nielsen till mångas stora besvikelse kom med beskedet om att denna blir hennes sista.

– Jag säger ju hej då till något som jag har älskat att göra – men det känns ändå bra att ha bestämt sig. Samtidigt trivs jag ju så bra på den där scenen, sa hon till TT.

Det råder ingen tvekan om att Sanna, som lett Allsången i sju säsonger, kommer lämna ett stort tomrum. Hyllningarna har under säsongen strömmat in på löpande band, och vissa konstaterar till och med att det kommer bli svårt att byta ut henne.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Men som så ofta med offentliga personer finns det även de som har svårt att hålla grodor för sig själv, och gärna berättar vad de tycker, även om det inte är så trevligt...

"Blir ledsen"

Ett hett ämne under säsongen har varit Sannas klädval. När hon dök upp i en rosa klänning var det många som tappade hakan, och det sparades inte på krutet när det kommer till kritik.

”Finns det ingen som kan hjälpa Sanna med kläder Titta på Lotta en enkel sommarklänning skulle passa bättre. Annars ett mycket bra program”, skrev en person.

Klänningen väckte starka reaktioner.

Det är bland annat den kritiken som Sanna väljer att svara på i radioprogrammet Morgonpasset i P3.

– Det är bara att gå in och kolla på sociala medier. Man är människa och det är klart att man blir ledsen ibland och tar åt sig. Väldigt ofta för mig, som kvinna, hur jag ser ut, hur jag klär mig, ibland hur jag sjunger och hur jag pratar. Det kan vara fel på allt, säger hon i radion.

Annons

– Men jag måste också nånstans känna att jag gör mitt bästa och de får tycka vad de tycker. Men det är klart att, ibland, med kommentarer och så, det tar, avslutar hon.

Så jobbigt att Sanna får ta emot så mycket onödig kritik, och vi hoppas hon också kan ta åt sig av all kärlek får!

Foto: TT

Annons